Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisienk@

Jak zrobić pierwszy krok w owej sytuacji?

Polecane posty

Gość wisienk@

Witam, Mam pytanie i proszę o sensowne rady. Otóż jakiś czas temu koleżanka zapoznała mnie z kolegą swojego chłopaka- całkowicie przypadkowo, na Uniwerku-studiujemy na jednej uczelni. Zapomniałam o tym fakcie, nie widywałam tego chłopaka ale spodobał mi się, a poza tym jest bardzo sypmatyczny. Z tego co wiem, nie ma dziewczyny. 3 dni temu spotkalam Pawła (tak się ów chłopak nazywa) przypadkowo na imprezie, myślałam ze mnie nie kojarzy, a sam zagadał do mnie przywitał sie taka tam gadka-szmatka. No i wczoraj zdałam sobie sprawe że mi się zajebiście podoba, co mam zrobić, żeby wiedział ze jestem nim zainteresowana, ale nie chcę być nachalna. Pozdrawiam

Gość hmmm moze zwykly
sms?

Gość wisienk@
nie mam jego numeru, no ale w sumie to nie problem zdobyć ten nr. a co byś napisał/napisała na moim miejscu ?

Gość wisienk@
Zapomniałam jeszcze dodać, że na owej imprezie bawil się z jakąś dziewczyną- z tego co wiem to jego koleżanka, kiedyś tez ich widziałam na imprezie,normalnie tańczyli, bez "szału", ale "niepokoi "mnie to że na kolejnej imprezie był z nią(no z innymi znajomymi tez)

Gość blablablalalal
jestem za smsem

Gość wisienk@
Dzieki za rady, ale co mam napisac w tym smsie? :)

Gość Król Bęgal
czesc Pawel czy masz Dziewczyne ? :) a tak serio to wybadaj kolezanek czy nei robi zalotow do tamtej zebys potem nei plakala w poduszke ze wyslalas smsa i tego kosza nie podarujesz sobie do konca zycia . . .

Gość wisienk@
Król Bęgal, może do końca życia to nie hehe, ale rzeczywiście wolałabym uniknąc takiej sytuacji, dlatego pytam jak to wszystko zacząć bo to trochę cienki grunt...Dzięki za radę ;)

Gość krolovalodu
mialam podobna sytuacje ale stchorzylam .... gdybym mogla cofnac czas zrobilabym pierwszy krok zagadala anstepnym razem czy cos..

Gość napisz konkretnie
Podobasz mi się Paweł i chcę żebyś mnie pokrył :)

Gość wisienk@
no, poki co to nie jest moim celem..

Gość Król Bęgal
jak masz 100% ze jest wolny i nie zaleca sie do innej to podjezdzasz z prostą bajerką : Hej Tu ... dostalam Twoj numer o kolezanki :P umiesz robic papierowe ptaki z origami :] . oj zarcikkkkkkkkkkkkk :) napisz czesc mowi .... masz czas w ten weekend z koleznkami i dizemy an kregle chesz dolaczyc sie ? i tyle ...dasz mu znak dobitny ze chesz widzec jak rzuca kulĘ . dobry preteks i nie wyjdizesz na nachalna w razie odmowy .on oleje ty nie bedziesz plakac w poduszke tylko puszczac dymek z papierosa smiejac sie a moze wrecz przeciwnie zacznei sie na kreglarni romans stulecia :) wybor nalezy do Ciebie :* hyhy

Gość wisienk@
Król Bęgal, no dzięki za rady hehe z tym origami to uśmiałam się do łez ;)) Najgorzej tylko będzie się przełamać i napisać tego smsa..

Gość Król Bęgal
podaj gg to ci szaepne pare sztuczek:P

Gość SMS?
Tylko nie smsa. Zadzwoń po prostu i zaproponuj termin spotkania - na kawie, w lodziarni, czy pijalni czekolady ;]

Gość Król Bęgal
tylko nie lodziarni -chlopcy w okresie dojrzewania maja dziwne skojarzenia .przynajmniej ja mial bym ....:P

Gość wisienk@
ech, no i napisałam. zaczęłam od niewinnego "cześć", a później spytałam czy w najbliższym czasie nie moglibyśmy umówić się na lody. Myślicie, że wyczuł aluzję? Dobrze to rozegrałam? Odpowiedzcie szybko, strasznie się stresuję...

Gość wisienk@
Ojej, Król Bęgal, napisałeś to za późno... :/ Myślicie, że będzie ok?

Gość wisienk@
2 poprzednie to podszywy, zreszta widac po stylu pisania, i po tym ze wczesniej pisalam ze nie mam jeszcze jego numeru tel haha wiec nie wysilaj sie pisaniem pode mnie głupi/a niedowartościowany/a człowieku. Król bęgal możesz mi szepnąc słowko na maila razdwa3yo@wp.pl. a potem pomyslimy o gadu, a jesli chodzi o telefon to jeszcze bardziej bym sie stresowala

Gość Król Bęgal
Hmm. spoko ale pamietaj nie łap go za kolanko a co sie okaze jak zlapiesz za kolanko reka ci zjedize dalej a pod spodniami poczujesz podwiązkę :/ byla by niezreczna sytuacja. Tak dobrze napisalas . Wiadomosc da mu do zrozumienia ze jestes nim zainteresowana jak by byl w finale "jeden z dziesieciu" :)

Gość wisienk@
wtf ?!

Gość dama_siedzi_sama
moim zdaniem poczekaj troche na rozowj sytuacji. wybadaj, kiedy bedzie na jakiejs imprezie, idz tam zoabcz czy sytuacja sie powtorzy czy zagada z toba i czy znow nie bedzie z ta kolezanka. jesli wszystko bedzie po twojej mysli, postaraj sie o jego nr i dzialaj!;0

Gość dama_siedzi_sama
i pamiętaj, że to nic złego jak dziewczyna robi pierwszy krok.

Gość wisienk@
Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?