Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nareszcie zdrowa

po 5 latach wygralam!!

Polecane posty

Gość nareszcie zdrowa

pisze zeby sie pochwalic, po pieciu latach wykanczajacej walki pokonalam bialaczke. mam 20 lat i w koncu zaczne zyc jak normalna osoba w moim wieku. no moze nie od razu z rozmachem, bo uwazac na siebie musze, ale jednak jestem zdrowa!!!! wiem ze moze byc nawrot i wogole ale narazie o tymn nie mysle, bo w tym momencie jestem przepelniona radoscia. to da sie wyleczyc, wykancza ale nie ma co sie poddawac. powodzenia dla wszystkich chorych

Gość LauraAs
Super, bardzo się cieszę . A więc naprawdę można wygrać z tym paskudztwem..!!! hurra Żyj teraz i ciesz się kazdym dniem, żadnej wznowy nie będzie. Życzę Ci tego z całych sił :)

Gość taaaaakkkk aha
Klaun, u ciebie też, i to taka, której swoją czarną magią nie "wyleczysz". Nie życzę ludziom źle, ale mam nadzieję, że ciebie w końcu jakieś prawdziwe nieszczęście pierdolnie i albo odszczekasz te bzdury co tu wypisujesz, albo zdechniesz pod płotem, mnie za jedno, ważne, zeby takich "komentarzy" tu więcej nie było.

Gość cvdfvbgf
gratuluje i zycze nieprzerwanego doskonalego zdrowia do samej setki :)

Mysle ze to Twoj optymizm i sila poslaly w las bialaczke :D gratulacje!!!! trzymam kciuki :)

Gość pani domu
Gratuluję !