Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitaaaa1984

40 tc. czuję się fatalnie dlaczego?pomóżcie

Polecane posty

Gość Anitaaaa1984

Hej dziewczyny jestem w 40tc nie śpię od 4 rano miałam biegunkę i mdłości teraz przespałam się z 40minut wstałam z wielkim uczuciem głodu,zjadłam jajecznicę i znowu mi cholernie niedobrze i w brzuchu mi wariuje co to może być?nic takiego nie jadłam by mi zaszkodziło,dodam że żołądek bolał mnie już wczoraj wieczorem przed snem na biegunkę.

Gość Anitaaaa1984
proszę czy ktoś napisze?

Gość upadłaś na rozum???
biegiem do szpitala 😠

Gość nananannanana
poród sie zbliza

Gość Anitaaaa1984
No nie wiem czy się zbliża nie mam skurczy ani nic co by mogło wskazywać na poród

no chyba poród się zbliża :) często słyszałam o biegunkach przed proodem albo napadach wilczego głodu... powodzenia :D

Gość zatrucie ciazowe
marsz na oddzial!!

Gość Anitaaaa1984
Jest lepiej z żołądkiem ale nie za dobrze się czuje....

Gość to ja jestem i jest ok
ja tak mialam wymioty biegunka spnie i pownownie i jak juz organizm sie oczyscil to zaczely sie skurcze i wody odeszly i do szpotala pojechalam powodzenia i predkiego porodu

Gość Anitaaaa1984
bez przesady na zatrucie ciążowe to nie wygląda z tego co przeczytałam w google (objawy) wyniki mam dobre więc to napewno nie to no nic poprostu musze czekac

Gość Anitaaaa1984
Tak czop wypadł mi we wtorek

anuleczka1,na cholere antybiotyk,dziewczyno,nie slyszalas,ze w ciazy nie wskazane sa jakiekolwiek leki? Autorko,ja tez nie mialam skurczy,a wlasnie tak jak Ty rozwolnienie i ogolnie akos nie tak sie czulam.Organizm oczyszcza sie przed porodem,to normalne,mysle,ze za chwile bedziesz mamusia!:)

Anitaaaa1984,GRATULACJE,LADA CHWILA BEDZIESZ MAMA!!!! DZIEWCZYNO,JESLI CZOP CI ODSZEDL,ZBIERAJ SIE DO SZPITALA,W KONCU JUZ CZAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Anitaaaa1984
Dzięki dziewczyny mam nadzieje!!!! bo już wytrzymać nie mogę z brzuchem dłuży mi się to cholernie......obym urodziła dziś....ale jakoś to chyba za piękne by było możliwe;)

Anitaaaa1984,Po odejsciu czopu,zazwyczaj w przeciagu kilku dni jest porod.Jak nie dzis,to napewno za kilka dni,ale mysle,ze szybciej.Ja "oczyszczalam sie" dzien przed porodem!A skorczy nie mialam,wywolywali mi porod,bo mi wody odeszly!Takze nie koniecznie musisz miec skurcze,i pilnuj czy wody odchodzą!!1POWODZENIA I LEKKIEGO ROZWIAZANIA!

Gość Anitaaaa1984
Dzięki obyś wypisała mi poród;D