Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiraBelka23

Ale się spasłam...... :(

Polecane posty

Gość MiraBelka23

Weszłam dzis na wagę a tam 61 kg :O masakra,przez zimę przybyło mi z 6 kg i nawet nie wiem kiedy... Niby waga w normie bo mam 172 cm wzrostu ale czuje sie jak baleron. Wszystko przez to że jadłam sporo wieczorem. Najwyższy czas wziąć się za siebie bo wiosna za pasem. Na początek myśle o kapuściance albo diecie owocowo-warzywnej zeby pozbyc się wody. Start od poniedziałku. Dzis i juto będę jadła lekkostrawne posiłki zeby łatwiej było zacząć dietę. Zapraszam wszystkich chętnych :)

Gość MiraBelka23
Widzę,że jak narazie brak chętnych. Większość już pewnie dawno zaczęła walke z zimowymi pozostałościami tylko ja jak zwykle obudziłąm się z ręką w nocniku :P coż,będę się odchudzać sama. Dziś zielona herbata + 2 kanapki z cglebem słonecznikowym i jajkiem.

Gość Mam ten sam problem
Tez przytylam 3kg. Niby waga w normie, bo 34kg przy 160, ale z 30 byloby lepiej :) Ty pobiegaj Autorko, bo spasna swinia jestes

Gość co za pustak matko
jesteś wręcz chuda, więc liczysz na odzew wspierający w odchudzaniu sie z kosci na osci? Są tu tematy takich wariatek, anorektyczek i innych walnietych, tam cie przyjma na pewno :O

Gość eeeeeeeeeeeeehjkk
jak mozna chciec pozbyc sie wody ? myslisz ze nie jest ci ona potrzebna w organizmie? kobieto... najpierw poczytaj o odchudzaniu a potem sie za to zabieraj, albo idz do dietetyka, choc wątpie ze dobry dietetyk cos na to poradzi, a raczej odradzi odchudzanie w twoim wypadku

Gość kiotyko82
ja sie chetnie przylacze. do zrzucenia mam jakies 5-6 kg. u mnie waga tez w normie ale mam drobne kosci i mam troche boczkowi uda zbyt duze

Gość kiotyko82
a reszta sie nie przejmuj. spasione wieloryby niech na swoje topiki ida. jak spasly sie do 100kg to sie czepiaja szczuplejszych

Gość żal czytać .....
ja waże 76 przy 164 i ja jestem baleronem a nie ty matko jak nie wiem skąd w głowach wam kobiety takie absurdy się biorą

Gość kiotyko82
jak bys miala troche oleju w glowie to bys pomyslala ze nie kazdy kto wazy 60kg przy 170 cm wzrostu jest chudy. ja przy takiej wadzenosilam spodnie w rozm 40-42 a kolezanka przy tych samych parametrach 36 wiec zamkniej sie idiotko

Gość eeeeeeeeeeeeehjkk
idiotką to ty jestes, jesli jestes z rocznika 82 to współczuje "rozumu" na ten wiek :)

Gość kiotyko82
ty jestes tłusta idiotka

Gość kiotyko82
a potem widac na plazy jak sie balerony rozkladaja i pol plazy zajmuja. wystawiaja dupska pokryte cellulitem az sie zygac chce

Gość kiotyko82
poza tym po co wlazisz na tematy nie dla ciebie. siedz ze swoim tylkiem na forum dla osob z chorobliwa nadwaga i tam sie wypowiadaj.

Gość Uda mi się...
Ja też się chętnie przyłączę:) mam 162 i ważę 51kg, chciałabym zrzucic jakieś 4-5kg:)

Gość MiraBelka23
Ludzie to że mam wagę w normie nie znaczy ze dobrze się z nią czuję. Szkoda,że niektorym ciężko to pojąć :O Mam mocna budowę kości i niestety wszystko mi idzie w tyłek. Poza tym nie lubie jak mi się boki zza spodni wylewają a teraz tak własnie jest dlatego chcę zrzucić trochę. Cwiczę codziennie min. 30 min ale bez diety rezultatów za dużych nie ma. kiotyko82-ja wlasnie chcialabym zrzucic 5 kg bo przy takiej wadze czuje sie ok.Masz zamiar stosować jakąś konkretna dietę?

Gość Uda mi się...
Mam mocna budowę kości i niestety wszystko mi idzie w tyłek.- ja mam to samo :(