Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika mala

stosowal ktos diete kopenhaska??:)

Polecane posty

Gość kika mala

Jak w temacie;) Ja jestem na niej 2 dzien... Ciekawi mnie czy ktos tutaj obecny ja stosowal i ile w rezultacie stracil kg??:D

Gość leniwamalpaaaa
ja stosowałam, w czasie diety schudłąm, a potem wszystko wróciło z nawiązką - nie polecam.

stosowałam 2 razy w życiu. Ale dotrwałam i za 1wszym i 2 razem tylko do 7. dnia :) Za każdym razem schudłam ok. 3-4 kg i nie było jojo. Ale jest nie zdrowa, więc warto brac witaminy w trakcie

Gość kika mala
a mieliscie duzo nadwage?;) bo ponoc im wiecej sie wazy tym wiecej mozna schudnac. Ja przy 160 cm waze 66 i chociaz te 6 chcialabym stracic:P

Gość Może i stracisz 6 kg, ale po
kilku miesiącach zysaksz pewnie z 12 :O To bezsensowna dieta, rozregulowująca metabolizm organizmu. Zaczniesz jeśc więcej (a nie ma szans, żebyś nie zaczęła więcej) i zaraz zaczniesz przybierać :O

Gość Miszcz,..,
bzdura, każdy kto ma tendencj do tycia jak zacznie znów wpierdalać przytyje, ot cała tajemnica jojo, na tej diecie jak na każdej najwiecej traci ten z najwieszka nadwagą, to normalne, pokaż fote, myśle że lekko stracisz 8kg ale jak pisałem nie wytrzymasz 14dni jak w drugi dzień piszesz posta

Gość Może i stracisz 6 kg, ale po
Sam piszesz bzdury :O Logika się kłania, bo biologię widać zę przespałeś :O Sam 14 dni nie wytrzymałeś, matołku :O

Gość Miszcz,..,
to logika czy biologia się kłania głąbie, ja ma doświadczenie, a ty wbiłeś sobie do głowy jakieś bzdury z książek

Gość kika mala
ja planuje ta dieta zrobic jakis wstep do lepszego odzywiania;) Do tej pory robilam najwiekszy chyba blad zywieniowy bo w ciagu dnia moglam nic nie jesc za to w nocy sie obzeralam:O daltego przybralam na wadze:( i teraz mi wstyd bo w ciazy wazylam tyle samo co teraz...

Gość kika mala
no i mam nadzieje ze wytrzymam chociaz te 12 -13 dni:P ale latwo nie jest jak trzeba obiad ugotowac a samemu nie mozna zjesc:O

Gość Miszcz,..,
ja wpieprzam tylko w nocy i trace na wadze, powoli ale daje rade

Gość ja kilka reazy ja robiłam
i przerywałam w pierwszym bądź w drugim tyg.Ostatnio w lecie i jaies 6kg mniej.Ale zauwazyłam ze chudłam juz mniej efektywnie niz wczesniej.Ponadto przytyłam drugie tyle z 66 na 60 w lecie a teraz 72!!.Za pierwszym i9 drugim razem nie tyłam tak przez ok 2 lat... może to już wiek mam 29 lat albo hormony bo szwankuja.W kazdym razie zjadłam w czwartek i wczoraj paczki i od dzis staram się oczyszczac,jak najmniej węgli,duzo warzyw ,białka..Zobaczymy.Ja na typowa dierte musze miec odpowiedni czas psychiczny heh,a teraz nie czuje tego i wiem że by się nieudało ,zreszta mam nerwowy okres .Takie oczyszczanie tez pomocne=)