Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwka87

Roztepy w czasie ciąży ?

Polecane posty

Gość sylwka87

Hej kobietki mam pytanko? Dbacie więcej o siebie w ciąży ? czy mniej ? Macie jakieś sposoby na roztępy słyszałam że oliwką smarować co sądzicie o kosmetykach dla kobiet w ciaży na roztępy ?

Gość whhhhhg
te kremy można se o dupę rozbić .... jesli masz tendencje nie pomogą ci najlepsze specyfiki, jesli masz wysportowane ciało, elastyczną skórę duzo w niej kalogenu, mozesz sie nie smarowac niczym i nic ci nie będzie.

ja przed ciążą chodzilam na silownie okolo 3 lat bez przerwy - wiec cialo chyba wysportowane mialam.... w ciązy smarowalam sie oliwką na noc... kapalam się w plynie do kąpieli z rossmana przeciw rozstępom...i z tej samej serii balsamem smarowalam sie rano i w ciągu dnia (ok 2 razy)... ale w 7 miesiacu pojawily mi sie rozstępy na brzuchu i biodrach... mialam duzy brzuch moze to dlatego.... w 7 miesiacu mialam brzuch jak inne kobiety w 9. teraz 2 miesiace po porodzie jak patrzę na swoje cialo to bierze mnie na wymioty... mam straszne rozstępy i mimo ze schudlam juz 17 kg (zostalo jeszcze 7) to dalej nie jest dobrze. mam wielki fald skory :( za dwa tygodnie wracam na silownie... jednak rozstępy juz nigdy nie znikną