Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...pytanie

Nie jestem morka

Polecane posty

Gość ...pytanie

Witam. Mam pewien problem. Z moim facetem kochamy się niemalże każdego dnia oczywiście z zabezpieczeniem. początkowo byłam bardzo mokra aż ze mnie kapało, teraz jestem niemalże sucha, sprawiam tym ból mojemu facetowi. On bardzo mnie podnieca, wszystko we mnie buzuje, tyle że on myśli że skoro jestem sucha to mnie nie podnieca, nie wiem co z tym fantem zrobić. Miała któraś z was taki problem? Proszę piszcie.

Gość Perełka1990
prawdopodobnie juz nie działa na Ciebie tak jak kiedys!! a ile masz lat ?? moze cos zaradzimy ??

Gość Perełka1990
prawdopodobnie juz nie działa na Ciebie tak jak kiedys!! a ile masz lat ?? moze cos zaradzimy ??

Gość ...pytanie
mam 21 lat. próbowaliśmy różnych pozycji, a jego każdy dotyk nadal sprawia że drżę.

Gość ...pytanie
Myślałam że to może od od nadmiaru - że się tak wyrażę - seksu, zatarcie czy coś

Gość 8818811
A co to jest morka. ? Moze Norka?

Gość Perełka1990
Masz tyle lat co ja !! no ja np. jestem mokra na samym początku !! gra wstępna !! ale pożniej robie sie słucha !! i trudno mi jest znowu sie podniecic!! moze kupcie jakies żele nawilżajace !!

Gość ...pytanie
Właśnie chodzi o to że ciągle jestem podniecona, na początku jestem morka właśnie dzięki grze wstępnej. Później robię się sucha, najgorzej jak zrobi sie zatarcie ;/. Myśleliśmy że to może wina gumek, bo bardzo szybko same z siebie wysychały.

Gość Perełka1990
moze własnie wstrzamjacie sie troche z seksem !! a problemy znikną !! zamiast seksu !! zastąpcie to samymi pieszczotami !! albo niech zrobi CI minetke w tedy nawilży CI !!