Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrada zdrady

zdrada za zdradę

Polecane posty

Gość zdrada zdrady
joirgi jak ja zareagowałam??????? to był dramat! wpadłam w furię ,była awantura , wyzwiska, wyrzuciłam wszystkie jego rzeczy na podłogę ,żeby się wynosił. Ni spaliśmy ze sobą 3 m-c miałam blokadę .przez te 3 m-c huśtawka nastrojów,wypominanie. Zycie zaczęło zmieniac się w piekło i myślałam powaznie o rozstaniu. Czytałam różne artykuły jak to jest po zdradzie . raz przeszło mi przez myśl,żeby mu się odwdzięczyć ale zapomniałam o tym szybko. po tym jak ja zdradziłam przyszłam do domu kochaliśmy się i dopiero po mu powiedziałam. spytał co się stało,że dzisiaj mogłam i się dowiedział. zadał kilka pytań,wstał i wyszedł z domu. po godz.wrócił ze spaceru i powiedział,że skoro tak musiałam zrobić to ok ale od tej pory o wszystkim zapominamy i nie wracamy do tematu. i dotrzymałam słowa.

Gość jestm tu przypadkowo
Wiem o czym mowisz. Zdradzilem ja, zdradzila zona, z tym ze ona to zrobila wczesniej, ptem zrobilem to ja. O zdradzie zony dowiedzialem sie zupelnie niedawno, poniewaz sam nie byem lepszy było mi duzo łatwiej wybaczyc i zrozumiec. Szybko sie podnieslismy po tym, dzis jestesmy szczesliwi

Gość zdrada zdrady
Tak można być szczęsliwym po mimo tego,że niektórym wydaje się to nie możliwe. ja też uważam,że po tym co zrobiłam celowo? przez przypadek?podświadomie? pomogło mi się podnieść o wiele szybciej. tak pewnie jeszcze do dzisiaj bym się nie otrząsnęła lub dawno juz bysmy się rozstali.

Kobiety wybaczaja zdrade duzo latwiej, niz mezczyzni. Dla mezczyzny to plama na honorze, to przydomek rogacza. Oni rzadko sobie daja z tym rade.

Gość jestm tu przypadkowo
Magicca ma rache. Mysle ze zdradzonemu facetowi trudniej jest wybaczyc, łatwiej wybaczenie przychodzi kobiecie

Gość stokrotko :))))
zgadzam się z Wami.moja znajoma po takim wyskoku dostała bilet od męża do Polski i tyle go widziała . dzisiaj żałuje tego bo facet z którym zdradziła meża okazał się wielkim dupkiem.

Gość mój kolega
koc\hał żonę nad życie.Ta zakochała się w jakimś frajerze.Poznał gościa i powiedział ,że skoro tak sie kochają to oddaje mu swoją żonę tak jak stoi i z połową długów jakie mają :) miłosć prysła jak bańka mydlana,frajer się zmył żona została upokorzona kolega wybaczył czy jest szczęśliwy? nie wiem nie pytam bo to drażliwy temat.

Gość To teraz będzie jego
kolej, a następnie twoja zemsta, i tak niech się wam kręci :D

Gość stokrotko :))))
według ciebie ale juz tak nie będzie.

Gość miałam tak samo
i również posunęłam się do tego samego.Kac trwał za ledwie chwilkę. A teraz wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Gość werytu
ja cie doskonale rozumiem , dobrze zrobilas tez zostalam zdradzona przez meza, z tym ze ja go nie zdradzilam (no moze w pewnym stopniu)

Gość jak się głębiej nad tym
myślę,że to jest najlepsza terapia - ja również tak zrobiłam.wyzdrowiałam natychmiast !!!!! tylko,że ja nie powiedziałam o tym mężowi bo i po co.lepiej się poczułam

Gość ...lllol
nie ma to jak zniżyć się do poziomu gówna... Powodzenia.

Gość asdadwerfwed
ja w ogolę można być z mezczyzną tudziez kobietą którzy zdradzili , to niemoralne i ohydne ... :O

Gość każdy orze jak może
można / nie można pojęcie względne jak do tego dochodzi wtedy to już nie jest takie oczywiste....także nigdy nie mów nigdy bo nie wiesz jak sie zachowasz jak Cię to spotka. po drugie jeżeli zniżenie do poziomu gówna ma mi pomóc w takim sensie ,ze nie będę histeryzować, zadręczać się, płakać, wypominać to dla mnie to żadna hańba.' rozumiem autorkę

Gość ja tez ******
Bardzo dobre podejscie do sprawy.