Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChocoCheryy

Głodówka 14 dniowa od jutra- ktoś ze mną?

Polecane posty

Gość ChocoCheryy

Mam w planach urządzić sobie małe oczyszczanie. Raz w życiu wytrwałam 14dni i czułam się o wiele lepiej- cera, samopoczucie, waga... Czy ktoś ma ochotę się przyłączyć? Razem raźniej! Pozdrawiam!

Gość oszzzkurnaaaaaa
debilka ;/

Gość kika mala
co to znaczy glodowka???:D 14 dni bez jedzenia to pewna smierc;) ja jestem na kopenhaskiej 2 dzien dopiero:(

Gość ja planuję 10 dni
ale od 15 marca bo teraz nie mam możliwości, najdłużej wytrwałam 7 dni i koniecznie muszę dobić do 10, wiem o zaletach oczyszczania więc to dla mnie sama przyjemność, najgorsze te pierwsze 3-4 dni a później poleci

hej :) ja jestem na diecie kefirkowej :) do poniedziałku pije 2 kefiry dziennie :) ale od poniedzialku tez chce sobie zrobic glodowke :) moge sie przylaczyc :P najdluzej na glodowce wytrzymalam 9 dni :)

Gość ChocoCheryy
raz przeżyłam, więc jednak nie jest tak całkiem pewna śmierć:) u mnie dwa pierwsze dni są trudne- później już naprawdę jest dobrze:) ciekawa jestem, czy tym razem dam radę:) wiadomo- nic na siłę! xilusssionx- więc mam nadzieję, że razem damy radę:) już nie mogę się jutra doczekać:) a dziś już leciutkie jedzenie- mam nadzieję, że to nie będzie wielki szok dla mojego organizmu:)

RAZEM :D bedzie razniej :P najgorsze sa wieczory :( bo tak bardzo chce sie jesc ;/ ale zeby byc piekna tzreba walczyc ! ;D ja jestem Kasia lat 20 :) a TY CHockoChery ? po glodowce :) moze jakas leciutka dietka :) to sie pomysli :)

Gość ChocoCheryy
Paula- 21:) ciekawa jestem ile kg mi zleci przez te dwa tygodnie:) aiii...

a moze lepsza była by dieta 500 kcal ja w zeszłym roku schudłam na niej 10 kg tylko ze sama przerwałam diete bo wyjechałam na wakacje i tam nie pilnowałam sie. ale nie miałam jojo , ale jednak nie schudłam do konca i te 9 kg zostało. naprawde w tych 500 kcal mozna bardzo duzo zmiescic

ja to jak jem nawet malo to dlugo na takiej diecie nie wytrzymuje ;/ wiec od jutra glodowka 14 dni ;D !!!!!

Gość mały duzy głód
hej:) jeśli mogę, to dołączam do Was! czuje ze mój organizm jest zaśmiecony plastikowym jedzeniem. Ważę coś ok. 70 kg przy 174. Chciałabym kiedyś ważyć znów 60 kg. Powiedzcie mi czy ćwiczycie coś na takiej głodówce? Pomyślałam sobie ze będę biegać codziennie i wykonywać kilka pompek i brzuszków, żeby skóra nie sflaczała ale zobaczymy:) Jutro na pewno dam rade, ale przy następnych dniach może być gorzej. Boję się też, że ciężko będzie mi się skupić na uczelni ale zaczął się dopiero semestr więc nie ma tragedii:) Życzę powodzenia tym, którzy już głodują i tym, którzy zaczynają jutro równolegle ze mną:) Starajmy się pisać codziennie, żeby nie poddać sie w postanowieniu:)

Gość jatezbr
ja od jutra;/ dziś 3 dzień i zmaściłam:( od jutra

Gość Motylek20wklp
Ja sobie robie głodówke ale trzy dniową, wczoraj za duzo zjadlam i chce oczyscic organizm przed własciwa dieta :-)

maly glod ;D ja tez studiouje ;P i takze ciezko jest ;/ jak ktos przy tobie je ... ;/ ale damy rade;D ile zamierzasz byc na glodowce :)? ja 14 dni ;D biegac sie niechce bo jak sie nic nie je to jest sie tak zmeczonym

Gość Liza@22
Dziewczynki ja też sie do was przyłączam,mała głodówka nikogo nie zabiła:)

liza :) witam :)) widze coraz wiecej nas jest :) tylko jak potem wyjsc z glodowki by nie przytyc ;//

Gość Liza@22
Wiecie co ,ja im więcej jem ,tym bardziej jestem głodna,mam ciągłe uczucie niedosytu więc dieta jest jak najbardziej potrzebna,co mozna pic przez te 14 dni żeby nie zejsc z tego swiata:)

ja jak bylam na glodwoce 9 dniowej :) to pilam wode smakową :) naleczowianke truskawkową :)) i herabe czerwona na odchudzanie schudlam 7 kg :)

Gość Liza@22
Schudlas rozumiem ,a potem mialas efekt jojo czy jak?:)

tak a potem przytylam 5 kg po miesiacu :) bo jadlam normalnie ;// ale teraz po glodowce zamierzam :) zrobic diete kefirowa 1 tygodniowa pic codziennie po 1 kefirze :)

Gość Liza@22
no to powodzenia dziewczynki ,wpadne tu jutro i opisze jak sie trzyman :* powodzenia

Gość ChocoCherry
Magda- ja nie dam rady 500kcal. w moim wypadku albo jem jak dzika swinka; albo nie jem nic. a chce zrzucic szybko 10kg- okazalo sie ze moj luby zabiera mnie na wycieczke... maly duzy glod- wazymy podobnie:) ja przy wzroscie 171 waze 73kg:) ja cwicze- skakanka i 8minute:) mam nadzieje; ze wystarczy:) jatezbr- witaj:)! xilusssionx- u mnie tez studia. mam nadzieje; ze mi nie pokrzyzuja planow:) Liza- witaj:)! aiiii- wlasnie z glodowki trzeba wychodzic stopniowo. ja mam zamiar przez pierwszy tydzien na 200; pozniej 400 itd. moze obedzie sie bez jo-jo:) mam propozycje- moze zwazmy sie wszystkie i zobaczymy; ktora ile schudnie:)? trzymam za was kciuki! START:)

ja waze obecnie 73 kg ;/ przy wzroscie 169 ;/ :) dzis juz z Rana ;D herbata czerwona :) 1 dzień -7.03. 20111- 73kg 14 dzień- 21.03.2011- ???? oby jak najwiecej :))

Hej dziewczyny zadna nic nie pisze jak jej poszlo ?? U mnie beznadzieja .. jesc sie chcialo cholernie , czuje sie zmeczona , slaba .. ale daje rade ;) jeszcze 13 dni :)

Gość mały duży głód
witajcie. miałam strasznie zabiegany dzień, dlatego teraz dopiero piszę.rano się zważyłam i było na wadze 68,3. miałam biegać, jednak tak się nachodziłam, że po prostu padam z nóg. xilusssionx--> chciałabym wytrzymać 14 dni ale nie wiem czy dam radę.. zrobiłam dziś głupotę bo odruchowo wzięłam gumę do żucia, gdyż jestem uzależniona;p postaram się myśleć następnym razem nad tym, co robię:) tymczasem idę spać, żeby obudzić się już w drugim dniu głodówki:) powiem Wam, że czuję się strasznie. Pewnie sobie to wmawiam, bo burczy mi w brzuszku i robię z siebie bidulę nie licząc się z tym , że też pomagam mojemu organizmowi a nie tylko się katuję. Powodzenia dziewczęta w kolejnych dniach. Musimy dać radę;)

Gość MiskaRosołku
Hej dziewczyny :) Pomożecie mi? Pisałam już w swoim temacie że chyba będe na przymusowej głodówce, bo mam w portfelu 12zł. Czy są jakieś rzeczy, o których powinnam pamiętać, aby ten mało przyjemny incydent zmienić na moją korzyść? Mam sporą nadwagę (20kg), staram się jeść dietetycznie i ćwiczyć ale na chwilę obecną nie stać mnie, a nie chcęstracićtego co straciłam do tej pory (6kg). Czy mam coś kupić poza wodą do picia? Ludzie i po miesiąc (nie wiem jak to możliwe że żyją) są na głodówkach, więc może ktoś mnie wspomoże.

maly duzy glod :) - > ja caly czas pije wode smakowa na glodowce bo bym nie dala rady :) przez caly dzien wczoraj wypilam z 7 herbat czerwonych i naleczowianke truskawkowa :)) najgorzej bylo na uczelni :)) bo ciagle ktos przy mnie je :) ale to wtedy lyk wody ;D waga dzisiejsza :) 72 kg ;D 2 dzien glodowki ';D

Gość Dziewczyny, jeśli już robicie
głodówkę i hcecie oczyścić organizm to nie pijcie przy okazji smakowych wód, bo to jedno z największych świństw jakie sobie możńa zafundować do picia :O zbiór wielkiej ilości cukru i chemii :O

Gość maly duży głód
cześć dziewczyny:) zważyłam się dziś rano i jest 66,4. Wiem, że to sama woda, bo nie zrzuciłam 1,9 kg tłuszczyku w jeden dzień:D Rzeczywiście z tą wodą to racja. Organizm nie przerzuci się na wewnętrzne odżywianie jeśli będziemy mu dostarczały kalorie. Ja też to robię żując gumę np;/ ale to chyba też przyczyni się do tego, że będziemy czuły większy głód... więc lepiej przemęczyć się kilka dni i już:) Boję się trochę, że będę miała obwisły biust, gdyż mam dość spory;/ no ale wolę już to niż wyglądać tak jak teraz;p MiskaRosołku--> to brzmi strasznie, bo nikt nie chciałby głodować z przymusu;/ powiedz, że w najbliższym czasie dostaniesz jakiegoś grosza, będzie mi lżej na sercu;p w każdym razie zapraszamy do nas:) xilusssionx--> fajnie, że jesteśmy na tym samym etapie;) wiesz co, mi nawet nie chodzi o to, że ktoś przy mnie je, ale że nie mogę się skupić na zajęciach;p