Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmienić kolor włosów

Jakie firmy mają dobre szampony koloryzujące lub i inne kosmetyki do włosów któr

Polecane posty

Chciałabym zmienić kolor moich włosów.Mam taki niby ciemny brąz.Nie chce uzywać farby do włosów bo niszczy włosy a poza tym bardzo chciałabym wrócić do aktualnego koloru. Wiec zasnanawiam się nad szamponem koloryzującym i innymi kosmetykami tego typu,które gwarantują,że kolor się zmyję po paru myciach i bd mieć niezniszczone włosy z kolorem przed. Ktoś korzystał z firmy która poleca,albo nie? Chciałabym zmienic na ciemny brąz tz blisko do czarnego ale nie kruczo czarny lub na rudy.

Gość lkioi
Loreal Casting,polecam, tylko szybciej się zmywają niż zwykła farba

a jakie są włosy po tym? tylko nie ma za dużo wyboru kolorów.

Gość lkioi
Ładnie kolor chwytają, nie ma dużej gamy kolorów jeśli chodzi o blondy bo dużo kolorów wycofali, jednak jeśli chodzi o szampony to loreal jest jednak najlepszy

A jak myslisz tym szamponem bd mogła miec rude? A jak się już zmyje kolor bd naturalny? Bo to mnie wlasnie martwi.. Bo jestem zadowolona z mojego tylko chciałabym zmienić coś w wyglądzie. dzieki za rady :*

Gość lkioi
Jeszcze jedna uwaga. Loreal zmywa się po ok. 6 tygodniach. jak chcesz uzyskać kolor na kilka jedynie myć, to użyj szamponetki

Gość lkioi
Loreal nadaje się tylko ja chcesz zmienić kolor o kilka tylko odcieni. Jak chcesz gwałtownie przejść z jasnego do ciemnego lub na odwrót to możesz mieć brzydki kolor

Gość lkioi
Jak masz naturalne włosy to wypróbuj szamponetkę, bo inne szampony koloryzacyjne będę niszczyć jednak włosy, tym bardziej jak będziesz koloryzację powtarzać