Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona kursantkaaaa

Beznadziejny instruktor jazdy

Polecane posty

Witam mam pytanie jakich mieliście lub macie instruktorów jazdy? Bo mój to kompletnie beznadziejny jest zdecydowanie nadużywa swojego sprzęgła hamulca, bez powodu łapie za kierownicę i skręca nią po swojemu a do tego radio zawsze puszcza tak głośno że myśli nie słyszę nie mówiąc o skupieniu się na jeździe do tego słucha szczepanika itp albo relacji z meczu a to denerwuje mnie jak cholera. Gadać mu mogę ile chce dzisiaj powiem jutro zapomni Na zmianę się nie zgodził bo uważa że podałam za słaby powód. Jego zdaniem dobrze mnie uczy tylko ja jeździć nie umie. A już nawet inny instruktor zaoferował że mnie przejmie ale jak szef nie pozwala to nic nie zrobi. Po za tym sympatyczny jest ale co z tego? Mieliście też takich śmiesznych czy normalnych?

Gość theana
mnie uczyl mojej mamy kolega, palil jak smok, wydzieral sie jak nie wiem co, jak cos zle zrobilam to mi wbijal palce w zebra, ale zdalam za peirwszym razem :P u najgorszego egzaminatora :D

mój był okropnie dupowaty cały kurs na trójce przejeździłam jak wyjechaliśmy za miasto i pozwolił mi przyśpieszyć i wrzucić na czwórkę, to tak na mnie patrzył, jakby czekał, aż orgazmu dostanę ale jego mina, w trakcie trwania kursu, jak go minęłam samochodem 3 x większym z prędkością 2 x większą niz jego na mieście którejś pięknej nocy - bezcenna :) :) :)

Gość popaprańcy
dzisiejsi szkoleniowcy powinni sami sie szkolić, pieprzone niedouczone cioty

Zmienić mogę ale kasę stracę więc to nie wchodzi w grę. Ale po pierwszych wypowiedziach to znów mam nadzieję bo powiem szczerze że co do tego czy można zdać z takim instruktorem to miałam pewne obawy

Gość z jakiego miasta jestes
jak z Wro to szkoła jazdy krsant polecam panie tam pracujace szczególnie dla pan sparwdziłam polecam

To się tam przeprowadzam :-) a tak niestety to z opola jestem

Moj byl starym komunistą, ktory cale godziny narzekal na dziury w drogach i zly stan polityki w panstwie. Gdyby nie to, ze ojciec nauczyl mnie jezdzic i w momencie kiedy szlam na kurs wszystko potrafilam, to koles chybaby mnie nie nauczyl nawet tego, jak się rusza ;P Do tego uczyl w naszym miejscowym technikum i gdy jechalismy przez miasto co chwila wrzeszczal 'przejedz tego skurwysyna' albo 'puknij chuja, w kinie zle sie zachowywal'! gdy mijalismy ktorgos z jego uczniow :P

Dodam tylko,ze jako jedyna osoba z grupy zdalam prawko za pierwszym razem ;P Kolejnej osobie udalo sie to za 4, kilka osob w ogole nie podeszlo do egzaminu, a moja biedna kolezanka juz 8 raz oblała i straciła nadzieje na to, ze kiedys to ona gdzies mnie podwiezie.

Gość model79
Paweł Baradziej beznadziejny instruktor, oprócz zucia gumy i ciaglych rozmów przez telefon, nie przekazuje żadnej wiedzy praktycznej, no chybaze o swoich problemach osobistych, ale kogo to obchodzi, typ cwaniaka, ucina lekcje, załatwia prywate

Gość cdnfd
ja miałam fajnego instruktora :) też radia słuchał,ale mi się fajnie jeździło z muzyką :) zmień swojego jak możesz ...po co się męczyć?

Gość punch
Paweł Baradziej u mnie wydzierał się przez telefon i szczerzył do każdej kobity taki typ, prosty chlopek odreagowuje co ma w domu, pewno zona jędza i bachory!

Gość sorka
baradziej-szczęśniak to pomylka, śmieci powinien wywozic a nie udawać że czegos uczy!

Gość gość
jakie lamersy, ja pie******, a kasy chcą!

Gość gość
wyjezdziłam z pawłem baradziejem prawie cały kurs i jedyne co umiałam to uruchomić auto, na dodatkach w innej szkole nauczyłam się więcej, ale tak jest jak się gada o pierdołach, a nie przepisach, wisi na telefonie i załatwia biznesy