Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asss6666

Boję się spotkać z facetem z sympatii :( co robic

Polecane posty

Gość asss6666

To nie pierwszy raz fajnie sie gada wiec trzeba wkoncu sie spotkac ja to przekladam cos zmyslam np chorobe wyjazd itp w ten sposob stracilam pieciu z ktorymi nawet sie nie spotkalam :/ teraz z tym gadamy juz 3 miesiace czas najwyzszy sie spotkac chcial porozmawiac na kamerce balam sie i pewnie znow strace kontakt z kolejnym bo stchorze mam kompleksy dlatego :(

Gość Aga18.
to po co z nim piszesz?

Gość asss6666
nie wiem :( chce kogos poznac ,bo nie mam nawet zadnych znajomych ale sie boje :(

Gość Aga18.
ale skąd wiesz że nie podaje się za jakiegoś starucha albo zboczeńca??? takie spotkanie jest ryzykowne

Ryzykowne? Dlatego należy spotkać się w miejscu publicznym:D Randki 1 na 1 z nieznajomym odpadają z przyczyn oczywistych.

Gość asss6666
ja znam te reguly ale nie jestem w stanie spotkac sie z kims dwa razy spotkalam sie jeszcze jako nastolatka , 4 lata temu i to byly niewypaly soryy nie podobasz mi sie , drugi przestal sie odzywac sie po spotkaniu,a zdjecia widzieli , nie chce kolejnego upokorzenia

Gość volga_jasnowidzaaa
nie bój sie ja widziałam sie z 3 z sympatii iz kazdym mam kontakt..z jednym byłam rok w ziazku;) kazdy był normalny nie bój sie..spotkaj sie gdzies na miescie pogadaj i nie bój ja przed pierwszym spotkaniem miałam cąły dzien straczke i nic nie zjadłam;)..a spotkanie było suuuuuper;d