Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w lipcu ślub

Błagam pomóżcie mi zdobyć te buty - zapłacę!

Polecane posty

Gość w lipcu ślub

Dam każdą cenę! Butki Irregular Choice: Marzę o tych: http://tnij.org/kqez Ewentualnie o tych: http://tnij.org/kqe1 Na buty mam przeznaczone 800zł. I muszę je zdobyć, bo idealnie pasują do mojej sukni. 9 lipca ślub, czas goni :( Może któraś z Was jest np. w Anglii? Od pół roku szukam po allegro, ebay'u, jakiś sklepach angielskich i nigdzie ich nie ma. To stara kolekcja, więc pewnie mogą być gdzieś na wyprzedaży. Bardzo Was proszę o pomoc, bo w sumie na ślubie oszczędzamy, ale postanowiłam, że w ramach ślubu kupię sobie jedną wymarzoną rzecz, na którą nigdy nie byłoby mnie stać. I padło na buty :) Oczywiście osobie, która pomogłaby mi je sprowadzić zapłacę :)

Gość eMIGRANTKAuk
JA JESTEMW UK

Gość mam takie buty, ale musiała
byś zapałcić 3tys, kupiłam je ale nawet z pudełaka nie wyjęłam, bo stwierdziłam że mi się nie podobają i sobie siedzą to co????/

Gość hmm..m.
one na prawdę Ci się podobają? a napisz z ciekawości czy jestes panna mloda czy swiadkowa?

Gość gedhgsehrgcwg
różowe oszalałaś?? one sa wstretne

Gość esteeeeeee
jak to w Anglii, nie czasem w Stanach? w Anglii waluta to funt, a buty maja cene w dolarach :P

Gość w lipcu ślub
Jestem panną młodą :) Myślałam o VIVIENNE WESTWOOD, ale widziałam je na żywo i ta guma nie wygląda elegancko. Natomiast Irregular Choice mam jedną parę i są perfekcyjnie wykonane, ale co najważniejsze - można w nich biegać nawet jak obcas ma 10cm, są bosko wyprofilowane. I muszę mieć jasnoróżowe buty, bo taką mam dużą wstawkę w sukni :)

Gość 8 stów na buty wowww
a mówią że społeczeństwo takie biedne :D

Gość w lipcu ślub
Bo biedne :) Zarabiam raptem 1400 zł, ale się zawzięłam i chcę mieć jedną wymarzoną rzecz! Ot, co ;) Tak nawiasem mówiąc, to suknię będę mieć za 1800 zł, więc buty, jeśli naprawdę tyle kosztują, będą połową jej ceny :D

Gość hahahihii
uważam, że byłabyś w stanie kupić o niebo ładniejsze buty może nawet za 1/4 tej ceny. ale skoro się zawzięłas i chcesz je bo chcesz to powodzenia w poszukiwaniu. trzymam kciuki, by nie było tak - że jak one w końcu trafią w troje ręce - byś nie stwierdziłą, że jednak wyobrażałaś je sobie inaczej...

Gość w lipcu ślub
Ale ja nie sądzę, że one będą kosztować 800 zł, z tego co się orientuję to w 600 zł powinnam się zmieścić ;)

Gość Agentka csi
zdecydowanie buty Vvienne sa paskuden na zywo, sam plastik, szukalamu tych twoich wymarzonych ale jakos nie znalazlam, powodzenia

Gość mała migotka sanok
oryginalne te buty, ale 8 stów to stanowczo za dużo za nie :P

Gość Agentka csi
Autorko, dzis bylam na zakupach i zupelnnie przypadkiem zobaczylam podobne buciki o ktorych wczesniej pisalas, to znaczy ta sama firma, ale nie wiem czy konkretnie taki model, sklep Mr Shoes maja strone internetowa moze cos uda Ci sie znalesc??http://www.mr-shoes.co.uk/