Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJaJa9

Co mi radzicie?

Polecane posty

Hej! Zakochałam się w koledze z maturalnej klasy. Ja jestem w I Lo. Mieszkamy w tym samym internacie. On jest bardzo nieśmiały, ale mnie lubi. Poradźcie mi proszę co zrobić by się zorientował co do niego czuje i sam poczuł to samo. Nie wiem jakie tajniki zastosować? Uśmiechy i patrzenie w oczy trwa od jakiegoś czasu, rozmowy o niczym też. Czas zacząć działac naprawdę. Tylko jak???????? Czekam na odpowiedzi od wszystkich kobiet a nawet od mężczyzn. Doradźcie.... Pozdrawiam

Gość piolinna
zrozum ze jestes tylko szmaciara

Popros go zeby pomogl Ci w nauce!I nic na chama, bo sie wystraszy!Kiedys jak bylem mlody, byly modne pamietniki i dawalo sie je roznym osoba zeby sie wpisywaly.I wtedy bylo wiadomo kto sie komu podoba, jak nie ze swojego pamietnika to z pamietnika kolezanki, bo tam byly rozne pytania!!!

No z tą nauką to wiem - umuwiliśmy sie na przyszły tydzień :) z matmą..... Tylko wiecie jak złapiemy kontakt wzrokowy to on sie tak jakby peszy - jest strasznie nieśmiały. Planowałam wpaśc na niego na schodach, albo coś takiego. Nie wyobrażam sobie jednak, żeby tak po prostu wpaśc do niego do pokoju (Piętro nade mną) i zapytać czy gdzieś ze mna nie pójdzie, np na spacer czy coś. Jakie sytuacje wymyslić by cos było z tej znajomosci.

Ej!!!! NIe ma tu już kobiet i mężczyzn, którzy mogliby pomóc? Zrozumcie moją sytuację, może i wy mieliście kiedyś podobną. Podzielcie się doświadczeniami i radami. Proszę!!!!

Do zaciesniania wiezi z kims, jest dobra jakas imreza taneczna.Nie macie jakis tam zabaw, czy dyskotek!

Gość Aggusieńenieczka
1. Wpadnij na niego na schodach. 2. Oblej go kompotem na obiedzie, a potem słodko przeproś. 3. Powiedz mu, że nie masz z kim iść na spacer, a szkoda marnowac takiego dnia na siedzenie w budynkiu i może on miałby ochotę.l NAjwyżej ci odmówi, w co watpiuę. Więcej pomysłów chyba nie mam, ale chętnie sama poczytam jakie pomysły mają inni czytelnicy. :) Pozdrówka

Gość Aggusieńenieczka
a najlepiej niby przypadkowo rozsun mu rozporek i zrób mu laske

Gość Ulka - 177615514
Nieśmiali faceci są do dupy - olej go

Gość Aggusieńenieczka
I po co się podszywacie???? Lepiej dziewczynie p[omóżcie ehhhh

Gość Alina Nowak - k00rwina z UK
Spytaj czy chce Twojej d00py albo zapytaj czy chce lodzika . . .