Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja sie zapytam bo nie wiem

pyt.dot.pologu czy bardzo sie krwawi ?jak dlugo ?

Polecane posty

Dziewczyny jestem w 26 tc. i tak sie zastanawiam z tym pologiem czy bardzo mocno sie krwawi czy tak jak przy okresie ? jak dlugo ? czy jest roznica miedzy sn a cc w pologu ? bo sobie wyobrazam krwawienie jak z fontanny wstanie czlowiek a leje sie jak z fontanny moze pytania wydaja sie glupie ale to moja 1 ciaza ;) dziekuje za odpowiedzi juz teraz ❤️

Gość hiehiejie
na początku mocno się krwawi, u mnie przez pierwsze 2 dni-podkłady zmieniałam co chwilę..a potem to już jak okres

aha dziekuje za odp milo :)

a do dziewczyn ktore mialy cc jak to bylo przez pierwsze 2 dni , jak sie mocno krwawi a wstac jeszcze nie moglyscie np bardzo bolala was rana , jakto bylo ze zmiana podkladow ?

up !!

ja miałam cc - przy tym macica jest czyszczona i u mnie krwawienie nie było jakoś bardzo intensywne - jak obfity okres

viviana - aha :) dzieki tez ci

Ja jestem 3 tyg po cc i jeszcze plamie... Pierwsze 2 dni leci duzo,podkłady zmienia polozna w czasie kiedy jeszcze nie mozna wstawać;)

Na to nie ma reguły, ja od początku krwawiłam normalnie, jak podczas miesiączki, a po kilku dniach zaczęło się plamienie, które trwało do końca 4 tygodnia. A moja koleżanka przez tydzień co chwila zmieniała podkłady.

Gość mamuska po cc
ja po cc krwawiłam bardzo mocno. podkłady zmieniała położna i myła mnie :( w pierwszej dobie. Potem radziłam sobie sama.

Oczywiście, że tylko w pierwszej dobie pielęgniarka zmienia podkłady i myje po cc. Ja miałam cc o 22.00 robione, a rano o 6 już mnie na nogi stawiała i nie powiem - był to najgorszy ból, jaki kiedykolwiek czułam. Do tego się na mnie darła, bo nie dałam rady wstać :O Ale na następny dzień już tak nie bolało i nie krwawiłam jakoś obficie. Odchody miałam dość długo, ale w postaci takich skąpych plamień.

Dzis mineły dokładnie 3 tyg od porodu (CC) na początku krwawilam mocno, przez 2 dni podkłady zmieniała mi połozona bo nie mogłam wstac. Przez tydzien było jeszcze mocno, ale teraz juz praktycznie poleci mi jedna kropeczka na dzien. Poszło mi ogólnie 8 paczek podkładów higienicznych