Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddsghhgxhx

waga 48-49 wzrost 163 problem

Polecane posty

Gość sddsghhgxhx

waga prawidlowa a ja wciaz licze kalorie, mam wyrzuty sumienia, ze zadlam cos slodkiego, po kazdym posilku patrze na wage i jestem zalamana jesli jest o 0,1 wiecej niz poprzednio, katuje sie na rowerku stacjonarnym, wykancza mnie to pomocy

Gość we just be
ja mam 163 i 48 kg i powiem ci ze to nie waga oprawidlowa tylko niedowaga :P

Gość sddsghhgxhx
w czasie okresu, kiedy troche napuchne i waga pokazuje 50, to mam ochote sie schowac i nie pokazywac nikomu na oczy

Gość lilianka mała
Ja mam 170 i 43kg... To dla ciebie za dużo czy za mało?

Gość nbkugb
to jest niedowaga

Gość lilianka mała
No ja wiem że to jest niedowaga-i to nie mała!! Ale taka już moja natura, mam strasznie szybka przemianę materii i nic na to nie poradzę 15 lat wizyt w różnych klinikach, badania, diety-po prostu tak już mam.

Gość Żaden pedofilu gej
Moja dziewczyna ma 171cm wzrostu i waży tyle co ty, a ja uważam,że jest grubą świnią. Więc nie ekscytuj się i nie rób z siebie anorektyczki!

Gość lilianka mała
nie jestem anorektyczką-mylisz człowieczku pojęcia. anorektyczka nie je bo wydaje jej się że jest za gruba i koniecznie chce jak najbardziej schudnąć, a problem leży w jej psychice. Ja nie jestem anorektyczką czy bulimiczką-lubię jeść, chciałabym przytyć:) A to że uważasz swoją dziewczynę za tłustą świnię-widać sam masz skrzywioną psychikę

Gość Agentka csi
ja mam 164cm i waze 51kg - jestem ok, ale zawsze sprawdzam czy waga nie podskakuje

Gość sddsghhgxhx
liljanka u mnie porblem nie tkwi w kwestii porownywania sie do innych, niby akceptuje siebie, uwazam, ze jestem atrakcyjna, a jednak te liczby; kalorie, jakas obsesja; zeby nie przytyc, wszystko przeliczam, kazdy posilek, to na dluzsza mete strasznie meczy, glodzenie,objadanie na przemian i ciagle wyrzuty sumienia

Gość sddsghhgxhx
przepraszam za literowki, pisze na francuskiej klawiaturze

Gość żeden pedofilu gej
lilianka mała ja do autorki pisałem. Ty jesteś spoko. Nie tyj maleńka;) A autorka niech tak pisze, ale jak będzie miała 10 kilo mniej

Gość lilianka mała
Powiem ci szczerze-taka niska waga jak moja wcale nie jest sexi i w ogóle. Faceci w większości przypadków uważają mnie właśnie za anorektyczkę co jest nie prawdą, albo mówią o mnie wieszak:/ jest bardzo wąskie grono facetów, którzy uwielbiają i ubóstwiają "wieszaki" nie liczyłabym trafić na takiego:P Ja nauczyłam się widzieć pozytywy w tym bo niestety nie przytyję. Jestem zawodowym jeźdźcem konnym na rajdach tutaj moja waga jest atutem:) Ja mam faceta-akceptuje to jak wyglądam ale sam przyznał że tu u ówdzie mogłoby mi przybyć choć kilogram:P

Gość sddsghhgxhx
spadaj matole akurat ciebie sie o zdanie nie pytam internetowy trollu, idz sie utop, zakalo z marginesu spolecznego

Gość sddsghhgxhx
mi czesto mowia, ze jestem chudzinka, mam strasznie waska talie, tak, ze musze czasem zwezac spodnie i spodnice z rozmiaru 34, ogolnie z wagi jestem zadowolona i ze swojej sylwetki przeliczam kalorie z obawy przed przytyciem, boje sie, ze jak zjem np. paczka, to przytyje i moj wyglad sie zmieni ;(

Gość lilianka mała
Łoje dziewczyno pączkiem się nie przejmuj od jednego nie przytyjesz:P Co innego jakbyś codziennie zjadała po kilka:P Mało dziewczyn zdaje sobie sprawę z tego że właśnie nie jedząc i ograniczając się, a później czasem podjadając nocami albo się opychając tyją. A dlaczego? Bo jak się zaczynasz głodzić to organizmowi się wydaje że "nadchodzą ciężkie czasy" i zaczyna zbierać tkankę tłuszczową, wyciągać z tego co zjadłaś ile się da. Więc lepiej jest jeść regularnie daną ilość kalorii (wiek, płeć i jak ciężka praca-można sprawdzić przedział). To wystarczy żeby waga nie skakała. I przestań się katować liczeniem kalorii bo sama się nakręcasz:P

Gość żeden pedofilu gej
sddsghhgxhx weź się pierdol! locha jesteś i tyle!!! po co tutaj piszesz? żeby wszyscy ci pisali jaka to jesteś chuda i mówili, żebys zaczęła jesć??? wypierdalaj do szkoły gówniaro!

Gość sddsghhgxhx
:) wiem lilianko nakrecam sie i mnie to wykancza; chhyba udam sie na jakas rozmowe z psychologiem, ale dziekuje Ci za dobre slowo

Gość sddsghhgxhx
zaden pedofilu gej, gejem moze nie jestes, ale z marginesu spolecznego na pewno pochodzisz, w sumie moglam Cie zignorowac a nie wchodzic w dyskusje, ktora zaczyna sie i konczy wyzwisami zalosny jestes z dwoch powodow

Gość lilianka mała
Ja miałam już sporo do czynienia z tym tematem:D Wśród koleżanek miałam jedną bulimiczkę udało mi się jej pomóc... Strasznie się nakręciła bo chciała wyglądać tak chudo jak ja-a to na prawdę nic przyjemnego w byciu takim wieszakiem i nosić rozmiar 0 jeżeli nie jesteś modelką na wybiegu i nie zarabiasz fortuny.