Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość książę odlotów

facet to wasz pan i władca

Polecane posty

Gość Kaitana
A do faceta powiedział: Ponieważ posłuchałeś swej żony i zjadłeś z drzewa, co do którego dałem ci rozkaz w słowach: Nie będziesz z niego jeść - przeklęta niech będzie ziemia z twego powodu: w trudzie będziesz zdobywał od niej pożywienie dla siebie po wszystkie dni twego życia. 18 Cierń i oset będzie ci ona rodziła, a przecież pokarmem twym są płody roli. 19 W pocie więc oblicza twego będziesz musiał zdobywać pożywienie, póki nie wrócisz do ziemi, z której zostałeś wzięty; bo prochem jesteś i w proch się obrócisz! " No i co z tego? Naszym zadaniem jest rodzenie dzieci a waszym zapierdalanie na rodzinę. Chłopy zawsze chcieli wszystkim rządzić. I to jest właśnie to: On zaś będzie panował nad Tobą. Ale ja się tym nie przejmuję, bo Bóg tego nie chciał, a facet który chce sobie podporządkować kobietę to jest właśnie skutek tego grzechu. Ale ja się jakoś tym specjalnie nie przejmuję, bo wiem, że facet i kobieta są sobie równi.

Gość Kaitana
Do mężczyzny zaś rzekł: Ponieważ posłuchałeś swej żony i zjadłeś z drzewa, co do którego dałem ci rozkaz w słowach: Nie będziesz z niego jeść - przeklęta niech będzie ziemia z twego powodu: w trudzie będziesz zdobywał od niej pożywienie dla siebie po wszystkie dni twego życia. 18 Cierń i oset będzie ci ona rodziła, a przecież pokarmem twym są płody roli. 19 W pocie więc oblicza twego będziesz musiał zdobywać pożywienie, póki nie wrócisz do ziemi, z której zostałeś wzięty; bo prochem jesteś i w proch się obrócisz! " Wy też różowo nie macie. My musimy rodzić dzieci, a wy musicie zapierdalać na rodzinę.

Gość aha i achhhh
chyba twój :o

Gość książę odlotów
wszystko co napisałaś jest ok - tylko zapomniałaś dodać , że to wasza wina z tym jabłkiem i to się będzie za wami wlekło do końca :classic_cool: zawsze diabeł was posyła tam , gdzie trzeba coś zbroić , więc broicie :P

Gość Kaitana
Sorry, ale oboje zgrzeszyli. Adam mógł Ewie powiedzieć: Nie, dzięki. A ten wziął to jabłko, więc to też jego wina. Oboje zgrzeszyli. Gdyby tylko Ewa była winna, to Bóg nie karałby Adama każąc mu zapierdalać na rodzinę.

Gość Kaitana
Skoro Bóg pokarał Adama, to nie bez powodu.

Gość Wasz wszechmocny Pan
Na kolana psy niewierne! Jam jest wasz pan i władca. Klękać do miecza!

Gość kosmos

kazda chęć dominacji to kompleks, opiekuńczość to inna rzecz, ugodowa podległość i zgoda na zarządzanie sobą to nieuformowana osobowość lub rodzaj skrzywienia, przede wszystkim ani jedno ani drugie nie wie po co tu jest, kto go uformował , kim jest i dokąd zmierza, dzieci we śnie ze swoimi zabawkami u obu płci