Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winawinawinawina dajcie

jak zrozumiec tę kobietę?

Polecane posty

Kumpluje sie z bardzo fajną laską, podoba mi się ona. Kilka dni temu zaproponowała mi, zebyśmy poszli do kina, odpowiedziałem ze bardzo chętnie ustaliliśmy że będzie to weekend. Powiedziałem jej że w pt jestem umówiony i abysmy sie jeszcze na konkretny dzien nie umawiali i abysmy sie zdzwonili. Ona powiedziała,ze dobrze że zadzwoni w piątek i wtedy doprecyzujemy plany. Nie zadzwoniła wcale. Dziś także, w koncy ja zadzwoniłem i pytam co z naszym kinem, a ona mi na to, że miala odczucie, ze robię jej łaskę stąd nie dzwoniła, a na filmie już była wczoraj z koleżanką! Nigdy nie zrozumiem kobiet, czy ja coś źle zrobilem, czy laska robi problemy???

Gość No przeciez jest bardzo
fajna, wiec powinienes akceptowac jej zachowanie i powinno ci sie podobac. No chyba ze miales na mysli jej dupsko i cycki, ze sa fajne. To nie wiem, nie potrafie rozumiec zachowania DUPY :P

Gość proekozielona
bo kobiete trzeba adorowac ;) Teraz Ty jej zaproponuj kino.

Gość IMO13690
"Jak zrozumieć kobietę?" Kolego, stawiając takie pytanie, już na samym starcie skazujesz się na porażkę...

skoro powiedziales jej, ze w piatek juz jestes umowiony i dales do zrozumienia, ze nie wiesz co bedzie w sobote i niedziele ('zdzwonimy sie), to dlaczego sie dziwisz? poza tym, jak chcesz wyjsc z laska, to ty do niej zadzwon, a nie czekaj jak krolewicz na jej telefon.

Gość vichy26
To powiem Ci jak odbiera to kobieta. Skoro Cię gdzieś zaprasza/proponuje wyjście. (być może dużo ją to kosztowało, żeby się przełamać i wykonać pierwszy krok...) a Ty się zgadzasz, ale "zdzwonimy się bo nie wiem kiedy będę miał czas " to wygląda jak byś chciał jej odmówić ale nie chciał jej urazić. Moja rada na przyszłość - po prostu w takiej sytuacji proponuje się od razu konkretny termin/godzinę, widać wtedy że i Ty chcesz się spotkać, że zależy Ci na tym, a nie w stylu "jak znajdę czas to się spotkamy".

Gość IMO13690
Mzimu czytaj ze zrozumieniem: laska sama powiedziała, że ONA ZADZWONI. No chyba, że Ty jesteś z tych co to uważają, że facet ma WSZYSTKO zrobić, a kobieta wzamian "nagrodzi" go swoją zasraną, pasożytniczą obecnością.

imo ---> ja przeczytalam ze zrozumieniem, natomiast ty dolaczyles do klubu tych, ktorzy nie rozumieja kobiet :P

Gość IMO13690
Ja jestem w klubie: "CHUJ Z KSIĘŻNICZKAMI".

Widzisz kochaniutki... kobiety nie lubią niezdecydowanych męźczyzn. Musisz konkretnie "Idziemy w sobote do kina o 18" i idziecie... a nie teksty w stylu "Zdzwonimy się..." "Zadzwonie..." może sobie pomyśłała, że nie traktujesz tego poważnie?

Gość IMO13690
Czyli standard: chcecie równości obu płci, ale tylko w przypadkach jak WAM jest to na ręke.

Gość IMO13690
I jestem z obu dumny!

Ale ja naprawdę jeszcze nie wiedziałem co bede robic w weekend, dlatego nie mogłem sie z nią umówić na konkretny dzień, bo nie wiedziałem co mi wypadnie. O pt powiedziałem, ze jestem umówiony- aby wiedziała, że piątek odpada. Laska nigdy nie robiła wrażenia chimerycznej i fochowatej, raczej konkretna i wywazona osoba, stąd zdziwiła mnie jej reakcja.

Gość proekozielona
Ja tak naprawde nie wiedzialem co bede robic w weekend... Czyli z gory wiadomo ze jestes egosita i krolewiczem. Dobrze, ze cie olała i mam nadzieje ze juz sie z Toba nie umowi!!!! Jestes palantem.

Gość IMO13690
Autorze, nic Twoje tłumaczenia ich nie obchodzą. Jesteś mężczyzną, Ty MASZ WSZYSTKO ZROBIĆ! Nawet jeśli Freddy Kruger upierdoli Ci nogi przy samej dupie i z tego powodu spóźnisz się na randkę - to i tak będzie TWOJA WINA.

Gość IMO13690
Widzisz koleżankę powyżej? O tym właśnie mówię. Nawet szybsza ode mnie. :D

Gość proekozielona
Nieprawda IMO, kobiety chca konkretów, autor mogl napisac np.: ok sobota o 19, potwierdzmy to rano w sb, jesli nie ustalmy termin w nastepnym tygodniu i ta konkretna dziewczyna wiedzialaby na czym stoi. A skoro jestescie takie niezdecydowane lale to coz, zaslugujecie na miano Palantów, i placzących chloptasiów.

Gość IMO13690
"Ona powiedziała,ze dobrze że zadzwoni w piątek i wtedy doprecyzujemy plany." "Ona powiedziała,ze dobrze że zadzwoni w piątek i wtedy doprecyzujemy plany." "Ona powiedziała,ze dobrze że zadzwoni w piątek i wtedy doprecyzujemy plany." "Ona powiedziała,ze dobrze że zadzwoni w piątek i wtedy doprecyzujemy plany." "Ona powiedziała,ze dobrze że zadzwoni w piątek i wtedy doprecyzujemy plany." "Nie zadzwoniła wcale. Dziś także,(...)" "NIE ZADZWONIŁA WCALE. DZIŚ TAKŻE,(...)" I kto tu jest niezdecydowany

Gość IMO13690
Wiara, a o czym Ty pieprzysz?

Gość proekozielona
Dziewczyna poczula sie niepewnie i nie chciala sie narzucac skoro on krecil nosem co do terminu spotkania, teraz niech on cos zapropnuje i sprawa bedzie zalatwiona.

Gość IMO13690
"Dziewczyna poczuła się niepewnie" Tak, bo was trzeba całe życie za rączke prowadzać. Jak sie do czegoś dupa obliguje, to czemu jest OK jak bez słowa wyjasnienia olewa sprawę?

Gość GoGodoklubuGo
"chcecie równości płci " -wielkie mi halo - nie wyobrażam dac zycie mężczyźnie by się unosił czy koleś co ma nizsze wykształcenie mniej kasy uwazał się za Pana bo jest silniejsi fizycznie.zazwuczaj Wy mężczyźni byście chcieli żeby tylko nad Wami chodzić a jak Was dziewczyna oleje to płacz wielki i taka owaka a na siebie nie spojrzycie tylko frustacja i ciągle powtarzanie bo jestem silnejszy. Szanuje facetów ale mądry a nie jeszcze" głupiomadrych " z tego pokolenia co mówi "my Wam daliśmy równouprawnienie" tylko ,że jakoś nie chętnie płaca ta sama ,nie chętnie kobiety do rządu i posad większych bo byście nic nie mieli "To pokazuje jak facet boi się dominacji kobiet . Poszła z koleżanką i miała do tego prawo , najwidoczniej miała rację nie dałeś jej konkretnej odpowiedzi więc na co miała czekać...

nie wiem czy cos się uda zaproponować, bo przez telefon była bardzo zimna i chłodna, jakby obrazona. Czyżby aż tak jej zalezało na tym kinie?

Gość IMO13690
@GoGodoklubuGo Ochłoń, pomyśl i jeszcze raz to napisz - tyle, że teraz po Polsku :D

Gość IMO13690
A co ci szkodzi? Jak będzie zgrywac dalej księżniczkę, to olej.

Gość proekozielona
Nie trzeba nas prowadzic za raczke tylko byc fair, mowic konkretnie o swoich oczekiwaniach. Ona poczula ze autor ma ja w D. skoro powiedzial ze nie wie co bedzie robil i jej propozycja nie zrobila na nim wrazenia. Skoro byl jednak zdecydowany na te kino to mogl napisac lub zadzwonic ze jednak ma wolny piatek i z checia sie z nia umowi. Chcecie zrobic z nas ksiezniczki i idiotki a sami jestescie jak chloptasie pewnie placzacy mamusi w sukienke. Wielu facetow traktuje laski na ktorych im mnie zalezy w rezerwie. Decyduja sie na spotkania wowczas kiedy naprawde im sie nudzi. A z autora wychodzi proznosc i urazona duma. Dzieciak. Konkretny, zdecydowany mezczyzna juz dawno zalatwilby te sprawe z kolezanka. Bo takich facetow kobiety szanuja - meskich i zdecydowanych i uczciwych.