Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winawinawinawina dajcie

jak zrozumiec tę kobietę?

Polecane posty

Kumpluje sie z bardzo fajną laską, podoba mi się ona. Kilka dni temu zaproponowała mi, zebyśmy poszli do kina, odpowiedziałem ze bardzo chętnie ustaliliśmy że będzie to weekend. Powiedziałem jej że w pt jestem umówiony i abysmy sie jeszcze na konkretny dzien nie umawiali i abysmy sie zdzwonili. Ona powiedziała,ze dobrze że zadzwoni w piątek i wtedy doprecyzujemy plany. Nie zadzwoniła wcale. Dziś także, w koncy ja zadzwoniłem i pytam co z naszym kinem, a ona mi na to, że miala odczucie, ze robię jej łaskę stąd nie dzwoniła, a na filmie już była wczoraj z koleżanką! Nigdy nie zrozumiem kobiet, czy ja coś źle zrobilem, czy laska robi problemy???

Gość chcecie, macie
uraziłeś jej dumę. najlepiej to wyjaśnijcie, bo widocznie ona faktycznie odebrała to tak, jak odebrała

stwierdzila ze masz ją w dupie, i ze to "zdzwonimy sie" powiedziales tylko zeby sie od ciebie odczepila...

ale ja ten film już widziałem i chciałem z nią iść drugi raz, powiedziałem jej " ja to widziałem, ale pójdę drugi raz". Przeciez gdybym nie chciał z nią spędzić czasu, nie szedłbym drugi raz na ten sam film!

nie ma to jak być zauroczonym jakąś laską, ale czekać aż to ona Cię zaprosi, a potem jeszcze czekać aż to ona zadzwoni doprecyzować. haha