Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam problem.......

mam wielki brzuch, czy to to o czym myślę?

Polecane posty

Zawsze miałam nieregularne miesiączki, ostatnie przez 3 miesiące trwały po 2-3 dni, normalnie brzuch mnie bolał jak na okres więc ok ale mam coraz większy brzuch! nie mam żadnych objawów ale brzuch naprawdę wielki. Teraz poważnie myślę, że to ciąża ale kurde to byłby już 3-4 miesiąc! :o Boję się nawet o tym myśleć ale skąd ten brzuch? Koleżanka jest w 8 miesiącu i ma dosłownie troszkę mniejszy niż ja. Ale okres w ciąży? Nie wiem co zrobię jak się okażę że jestem w połowie ciąży :o

Gość karolka8512
jak masz podejrzenie ciąży to czemu nie zrobisz sobie testu kosztuje może 10 zl w aptece i będziesz wiedziała, a okres w ciąży jest możliwe i to nie jak każdy pisze że to pewnie tylko plamienie ja tu mowię o normalnym okresie który może trwać do 3 miesiąca ciąży a nawet dłużej w niektórych przypadkach dłużej, a jakieś inne objawy masz może powieszone piersi na których widać siateczkę niebieskich żyłek pod skórą albo ich ból? ale zrób test a jak wyjdzie negatywny to mimo wszystko powinnaś pójść do lekarza , zrobi ci badania może usg brzucha i powiec co jest pięć, nie bagatelizuj tego bo jak to nie ciąż to może gdzie indziej jest problem

nie, nie mam innych objawów właśnie tylko ten ogromny brzuch. Nie wiem czy uda mi sie jeszcze dzisiaj kupić test, jak nie to jutro zrobię