Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bisacodyl ?

na zaparcie

Polecane posty

Gość bisacodyl ?

wiełam te tabletki od rana to siedem i nic mnie nie rusza a koleżanka mi mówiła że działa a na mnie nic

Gość MOniKa:)
otręby przenne polecam, z jogurtem, platkami albo cztm sobie tam cchcesz. sa super.

Gość tabletki się bierze wieczorem
najlepiej na noc, wtedy zadziałają rano.... a ty myślałaś że będziesz je łykać jak tic-taki i działają po 5 minutach ? umiesz czytać ulotki ? najlepiej na noc zjedz kilka namoczonych suszonych śliwek lub z łyżkę rodzynek, zadziałają jak trzeba

Gość A-tech
7 tabletek ''bisacodyl'' łyknęłaś? Przecież to dawka jak dla konia :D

Gość A-tech
Jak często łykasz te tabletki? Może ty jesteś już uzależniona od przeczyszczaczy i dlatego nie działają.

Gość lo matko!!!!!
siedem bisacodyl od rana!! Dziewczyno dupe za przeproszeniem ci rozsadzi!

Gość bisacodyl ?
fakt jestem głupia nie czytałam że te tabletki działają po kilku godzinach wziełam trzy ok 10 potem 2 po dwuch godzinach i po dwuch znowu dwie a teraz mnie brzuch boli

Gość smętarz dla zwierzaków
a mnie kibel goni co troche mozemy sie zamienic

Gość bisacodyl ?
właśnie byłam pierwszy raz po sześciu dniach wziełam te tabletki pierwszy raz i w końcu ruszyło

Gość bisacodyl ?
no jednak to działa w nocy miałam trzy wizyty w wc teraz też byłam ale chyba było mi to potrzebne tyle tego w człowieku się zmieściło

Gość Milena B
dałam to córce trzy tabletki ma osiem lat ja nigdy nie brałam wziełam od mamy ona bierze po trzy ale jak przeczytałam teraz to mocne to nie wiem czy nie zaszkodzi ? mała ma zaparcie od tygodnia dziś rano dalej nie mogła się załatwić więc jej dałam

Gość Starsza Pani Bis
witaj....pewnie jeszcze nie raz dzisiaj posiedzisz na tronie....lepiej nie wychodź z domu.........pij wodę mineralną bo się odwodnisz..a do WC najlepsza est krzyżówka i dobrze zatemperowany ołówek........

Gość Krzysztof I...
Do bisacodyl Po tych tabletkach poczujesz się lepiej.Są wspaniałe. Przeczyszczają nie przerywając nawet snu. :)

Gość Milena B
ale nie zaszkodzą ośmiolatce dałam przed śniadaniem a potem się wystraszyłam bo przeczytałam ten topic

Gość bisacodyl ?
oj chyba wziełam za dużo, od rana biegam co 15 minut

Gość Milena B
nie wiem córka dostanie biegunki ? bo na razie nic

Gość ja kiedyś wypiłam
cherbatę na przeczyszczenie SENES i na rugi dzień dostałam biegunki z tym tzeba uważać bo puł dnia...

Gość Milena B
te tabletki nie działają na dzieci ? bo córka nie zrobiła nic a po trzech tabletkach chyba powinno ją chyba ruszyć od wczoraj

Gość Magda285
Bardzo polecam na takie sprawy "Zdrowy Błonnik". Kupuję w TESCO - duże tekturowe pudełko 350g - produkt wytworzony z surowców niemodyfikowanych genetycznie / z 5 zbóż/. Można spożywać z mlekiem, ale ja jem jak chrupki. Sprawdzony przeze mnie i sporo innych osób/ moich znajomych/, które miały ten problem.

Gość szkrabku
U mnie to wygląda tak: przy problemach trawiennych powodujących zaparcia stosujemy Propolis Plus Mikstura (preparat propolisowy wspomagający pracę układu trawiennego) i do tego dieta błonnikowa: duża ilość płatków owsianych oraz suszonych moreli plus spora ilość kiwi. Sposób sprawdzony, polecam

Gość ninii A
ja piję herbatę Red slim tea zwykle w sobotę

Gość BetiC_9176
Używaliście preparatu co się nazywa Propolis Plus Mikstura? Bo szukałam danych na temat tego leku i postanowiłam Was zapytać. Możecie coś powiedzieć mi o tym prepearacie? Warto go kupować, słyszeliście o zamiennikach? Na tej stronie jest trochę recencji o Propolis Plus Mikstura: http://www.listalekow.pl/propolis-plus-mikstura/ - uważacie, że to sprawdzone informacje? Wolałabym się nie przejechać i roztrwonić bezsensownie pieniądze, dlatego postanowiłam Was zapytać. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.

Gość gość
Borykam się z tym dzidostwem od kilku lat, mogę polecić: - śliwki na czczo popić wodą, - zjeść dużo kapusty słodkiej gotowanej, - zjeść 3 aktivię, - zjeść 3 bardzo dojrzałe banany - wszamać kilka kiwi Każda z metod może pomóc ale najlepiej stosować na czczo i zapić dużą ilością wody

Gość KasiaNaDiecie
Ja polecam zieloną herbatę:)

Gość Marcino22
Polecam mydło i spragnionego mena odkorkuje jak trzeba