Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nianieczka

Pytanie do osób często podróżujących samolotem

Polecane posty

Gość Nianieczka

Lece samolotem 10h w czerwcu i tak sie zastanawiam jak mam się ubrać ;)Nie leciałam nigdy w okresie lata (zima to wiadomo), dlatego sie martwie o ubiór :( Domyślam się, że " u góry" będzie zimno, czy może się myle?? Proszę doradźcie mi :)

Gość jadzia masia
ja zawsze marznę, nawet latem mam ze sobą sweter czy jakąś chustę, ostatnio wracałam latem w klapkach, japonkach i myślałam, że mi stopy zamarzną, ja polecam mieć coć ciepłego, w samolocie są też koce więc można o nie poprosić w razie czego

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
wez jakis sweterek rozpinany.w razie czego zdejmiesz

Gość leviar 3333
tak, weź coś ciepłego, a dokąd lecisz tak długo??

Gość Nianieczka
a co z butami??

Gość Nianieczka
muszę leciec w stroju tzw. galowym :( sweter rozpinany wezme a ponieważ jestem zmarźluxh to wezme x2 :) ale buty tez beda eleganckie wiec skarpeta odpada

Gość twoja.lo .....
to troche niedobrze, ze galowo mnie puchna nogi na przyklad wiec raz sie w eleganckie buty po takim locie nie moglam zmiescic najlepiej wygodnie i przebrac sie ...

Gość chyba każdy wie :)
że w samolocie panuje stała temperatura :-) :-) ;-)

Gość Nianieczka
Przebranie sie po locie to był bykomfort :D Niestety nie zdąze się przebrac. Wypada mi ubrac podkolanówki i najwyżej w samolocie ubiore jakieś klapki (+na wszelki wypadek skarpetki) :) W końcu personel pokładowy też śmiga w butach na obcasie ;)

Gość W samolotach jest klima.
Dlatego zwykle jest chlodno. Jezeli jest to taki dlugi lot napewno lecisz z wiekszya firma lotnicza oni rozdaja koce i poduszki nawet w klasie ekonomicznej. Ja tez zwykle marzne:) i nie lubie latac ale te dlugie trasy sa bardziej komfortowe, samolotu wielkie nie takie trzesace sie puszki jak przy malych dystansach np. 2 godz.

Gość W samolotach jest klima.
A z jakimi liniami lecisz?

Gość ZiutekZ marsa
Jeśli polecisz jakimiś renomowanymi liniami np. Pakistan Airlines to nawet dostaniesz skórę z barana, żeby na siebie zarzucić. W innym wypadku to możesz sonie co najwyżej gorący kubek zamówić.