Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klub go go_

romans pomiędzy instruktorem jazdy a kursantką

Polecane posty

Gość klub go go_

chyba często się zdarza c'nie? To takie romantyczne. Mam nadzieję, że mi się to zdarzy :P dlatego od maja idę na prawko bo chcę cóś takiego przeżyć, najlepiej jakby był żonaty. Jestem tak atrakcyjna i mam taki urok, że na pewno padnie na kolana mój przyszły instruktor. Tylko żeby był przystojny...bo inaczej nici z tego/

Gość leviar 3333
oj nie zrobisz ty prawka a płacić za kurs żeby sobie bzyknąć, to dopiero niskie, pewnie pasztet z ciebie nieziemski i myślisz, że instruktorzy tylko czekają na takie szmaty

Gość klub go go_
jestem piękna :) i kązdego faceta oczaruje :P

Gość ta jasne..................
jestes piekna jak kupa gnoju

Gość klub go go_
nie widziałeś więc nie komentuj. Wystarczy że ja wiem, jestem podobna do Edyty Herbuś więc..to chyba dobry argument że jestem piekna

Gość klub go go_
podnieca mnie jak spocony starszy facet wsuwa mi swoją łapę między nogi wypbrażam sobie jak na przydrożnym parkingu liże mi krocze i wsadza we mnie coś twardeg i długiego a póżniej zalewa mnie płynem szczęścia

Gość twoja wyobraznia to pusta prze
do Edyty herbus weź przestań to jak porównywać się do dody ;p obydwie grube zarozumiale divy . jakbys była podobna do mirandy kerr to juz cos a tak to spierdzielaj maly tłusty pasztetku.