Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskar 999999

!moj chlopak ma mnie gdzies!!!!!!!!! :(

Polecane posty

Gość madagaskar 999999

od pewnego czasu mój facet jest obojętny kompletnie staram się robic wszystko zeby byl szczesliwy staje na glowie.. on pierwszy nie zadzwoni nie napisze jestesmy ze soba 3 lata zareczylismy sie 4 m-ce temu. nawet nie sypiamy ze soba , pewnie niektórzy beda sugerowac e to dlatego iz moze jestem brzydka , bardzo o siebie dbam jego koledzy pisza do mnie i chca sie spotkac od zawsze to olewalam , kiedys byl chociaz troszke zazdrosny jak dostawalam te wiadomosci a teraz? kompletnie mu to wisi.. chcialabym wiedziec czym moge go zaskoczyc, tak bardzo sie staram. nie dzwoni nie pisze kiedy jestem u niego siedzi przy komputerze nie zwraca nawet na mni uwagi... dzis jedziemy na impreze odstrzele sie jak tylko umiem radzili mi scenke zazdrosci zebym z kims zagdala.. ale ja tak nie umiem jestem mu wierna co robic? :(

wlasnie mam tak samo... i co tu robic?? odwalisz scenke to sie obrazi, a Ty bedziesz niala wyrzuty. juz to przerabialam. nie wiem czym to tlumaczyc. znudzili sie nami?? czemu? jak jestes za dobra zle, zimna suka trzeba byc chyba.. rece opadaja...