Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange nick in black

konsultantki Oriflame - mam pytanie o pewien tusz...

Polecane posty

Znalazłam w domu stary tusz Oriflame Vision. Nie jest to to opakowanie: http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/4957_250.jpg Ten mój jest jeszcze starszy. W nazwie VISIONS drugie "i" jest w srebrnym trójkąciku. Jest zaskakująco dobry - mimo upływu daty ważnosci. Podobno tej serii już nie będzie. Moje pytanie brzmi: Czy ten tusz został jakimś zastąpionym? Może zmienili mu tylko opakowanie?

;)

hoop hoooop

Raczej trudno stwierdzić czym to zastąpili. Oni Ci nie napiszą w katalogu, że to ten sam co kiedyś był pod inną nazwą, bo to chyba kompletne sprzeczne z zasadami marketingu. Szukaj raczej w tych tańszych seriach, bo Vision z tego co pamiętam też była raczej z tych tańszych.

Wiem, ze nie napiszą, dlatego mam nadzieję, ze moze jednak ktos wie czy zostal wycofany, czy tylko zmienić nazwe

To może wiedzieć raczej ktoś kto siedzi "głęboko" u nich. :) Raczej nie zwykła konsultantka. Z tego co kojarzę to chyba cała seria Visions zniknęła. Ja miałam kiedyś w tej serii swój ulubiony cień. Zniknął na długi czas. Ostatnio kupiłam identyczny odcień w serii very me/dare to be. Jeśli chcesz szukać za pomocą prób i błędów to właśnie od tej serii zacznij. Dwustronne kredki, które teraz są właśnie w tej serii kiedyś też chyba były pod nazwą Visions.