Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość back chat

Ja rozumiem że ktoś jest gruby ale...

Polecane posty

Gość back chat

żeby jeszcze się obżerać w miejscach publicznych to już przesada. Nieraz widzę jak jakaś gruba laska albo koleś z 30kg nadwagą wpierdziela coś w autobusie albo na ulicy. Jak wam nie wstyd. Nie potraficie się powstrzymać chociaż na ulicy. W domu możecie się obżerać ale nie na ulicy, to nie Ameryka. Osobiście nic mi do tego, bo chcącemu nie dzieje się krzywda ale naprawdę jest to niesmaczne kiedy kiedy widzi się taką osobę.

Gość prawdomówna Gośka.
to nie patrz.

Gość Łódż miasto syfu
aaaaaaaaaaaaaaaa

Gość back chat
niestety, ale czasami musi na coś patrzeć czy tego chcemy czy też nie.

Gość prawdomówna Gośka.
odmów sobie sexu:D ja żeś taki mądry:D

Gość fakt, faktem- jak ktoś jest
otyły, to dziwnie wygląda kiedy dodatkowo objada się czymś niezdrowym- wysokokalorycznym typu fastfood czy właśnie jakieś ciacha- pączki czy z bita śmietaną ale to dla niego jest tak samo niezdrowe jak dla każdej innej osoby i mnie np ogólnie wkurwiają ludzie, którzy zasmradzają cały autobus kebabem :O a pomyślcie może, że ktoś 'gruby' tylko od czasu do czasu sobie zje coś 'niedozwolonego' i co- od razu musi roić to w ukryciu? :O ja też jestem grubawa (mam 165cm wzrostu i ważę 66kg- odchudzam się :P) i np. ostatnio czułam się jak przestępca, bo idąc ulicą ugryzłam sobie kawałek princessy :O także- martwcie się o swoje dupska :P

Gość fakt, faktem- jak ktoś jest
*tak, że

Gość jesli ktos
A co Cie to obchodzi kto co je, pije czy jak wyglada? Tobie ktos limituje jedzenie?

Gość ja lubię patrzeć
jak widzę takie wieprze od razu mam większą motywację do diety.... zresztą skoro ktoś nawet publicznie nie potrafi powstrzymać łakomstwa to nic dziwnego że ma problem z nadwagą

Gość nie macie większych problemów?
A ch... Was to obchodzi, czy ktoś jest gruby czy chudy i co je. Osobiście znam ludzi chudych, którzy funta kłaków nie są warci, bo wpierdalają się w życie innych, trajkoczą co innym wypada, a co nie ii zawsze muszą być najmądrzejsi, i osoby grube, z którymi można normalnie porozmawiać i mają większą radość życia i szanują innych. Ostatnio była seria topiców pt zmarł mi pies, a widzę nowy tydzień to i topici pt czy jestem gruba ważę 45 kg i obrażanie się nawzajem - i jak w tym kraju ma być dobrze ?