Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość canonballllllllll

ambicja

Polecane posty

Gość canonballllllllll

powiedzcie mi czy jest jakas uniwersalna wartosc do, ktorej wszyscy daza? swietna praca, duzo kasy, wspanialy dom i rodzina. czy jesli ja tak naprawde nie uwazam jakoby te wlasnie rzeczy byly moimi priorytetami to czyni mnie to mniej ambitna? no wiecie praca w wielkiej korporacji, obrot mamona, luksus, zycie na wysokim poziomie. ja wiem, ze w przyszlosci chce spokoju, odosobnienia, odpoczynku od zgielku i wyscigow. chce zamieszkac w jakims cichym acz egzotycznym miejscu. oddac sie przyjemnosciom ciala i ducha, rozwijac sie w ten sposob. to znaczy, ze nie jestem ambitna nic a nic? zaczynam sie zastanawiac i wahac, mam jeszcze czas na wejscie do wyscigu szczurow, choc wcale nie chce.

Gość canonballllllllll
ludzie help, gubie sie we wspolczesnym swiecie ;]

Gość canonballllllllllll
ej no;p

Gość zgzgzgzg
wyscig szczurow to nie jest wyscig po kase. Tylko pracujac dla siebie mozna sie dorobic. pracujac dla kogos robisz to za jakies 10, gora 20 procent tego co dla niego zarobilas

Gość canonballll
wiem to tez... kase miec to fajna rzecz. no ale jesli to nie moj priorytet? nie chce miec tytulu profesora, zostac lekarzem czy prawnikiem, ani ksiegowa na wall street. nie celuje w zawodowe szczyty. to brak ambicji?