Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfjsjsjs

Problem w zwiazku. Dziewczyny doradzcie jak z tego wybrnac.

Polecane posty

Gość ghfjsjsjs

Witam, mam nastepujacy problem. Moja dziewczyna ma jakis dziwny nawyk ze lubi gryzc jak sie z nia caluje, mowilem jej ze tego nie lubie, ona nie gryzie tak delikatnie tylko naprawde mocno. Wczoraj sie w dzien w nia spotkalem i mnie ugryzla tak ze mi odgryzla kawalek skory na wardze, zly bylem na nia i powiedzialem ze ma tak nie robic juz. Wieczorem sie z nia znow spotkalem, bylo naprawde milo, calowalismy sie a ta mnie ugryzla znow mocno i to w to samo miejsce co mi wczesniej ten kawalek skory odgryzla, zabolalo strasznie. Zabluznilem i powiedzialem ze jakas chyba dziwna jest i ze ma jakies odruchy sadystyczne. Ona nic nie powiedziala tylko tak jakby siedziala w aucie u mnie zamknieta w sobie. I ja bylem bardzo zly, odpalilem samochod, podjechalem pod jej dom i stanelem na ulicy, zrozumiala ze ma sobie isc, caly czas na mnie patrzyla jakby zaraz miala plakac. No i sobie poszla. Dzisiaj nic sie do niej nie odezwalem, ona tez do mnie nie pisala. Wiem ze nie moge pierwszy napisac do niej bo wyjde na mieczaka... Niewiem jak z tego teraz wybrnac bo ona tez moze sie pierwsza nie odezwac... Caly dzien o niej mysle i tak bardzo chcialbym sie z nia spotkac...

Gość ghfjsjsjs
up

Gość ghfjsjsjs
no nie no oralny z nia odpada.

Zamiast się obrażać i warczeć na nią, to pogadaj spokojnie i daj jej kilka lekcji:))) Na razie odpuście orala:(:(:(

Gość ghfjsjsjs
no porozmawialbym, ale chyba nie moge sie pierwszy odezwac po czyms takim prawda?

Możesz,a nawet musisz :) Przeproś , co ci szkodzi? ale powiedz,ze ciebie to mocno wkurzyło///

Gość ghfjsjsjs
ale wyjde na takiego co wraca jak pies z podkulonym ogonem

Przed kim niby wyjdziesz??? Tracisz czas, mój drogi,a życie toczy się dalej:) Bierz ten cholerny telefon i dzwoń!!!!!