Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mee.^^

boli . ;/

Polecane posty

Gość mee.^^

Mam 15 lat . Masturbuje sie juz troszke , ale pare dni temu robiłam to nawzajem z przyjaciółką . Podobało mi się . ale nastepnego dnia gdy robiłam siku to bolało i miałam troche krwi , wiem z lekcji biologi ze to oznaki choroby , ale to nie moze byc od masturbowania sie , skoro nigdy wcześniej mi sie to nie przytrafiło . jesli nie przestanie bolec to musze powiedziec mamie zeby poszła ze mną do lekarza ,ale tu chodzi o to od czego to mogło sie stac . ? ;/

Gość lihysdgfvkjuyebvcukwefrv
trzeba bylo umyć lapska

Gość mama dwulatka
Ohyda :/

Gość jjjkkjjkk
jeju, powiedz mamie po prostu co ci jest i tyle, przeciez ne bedzie pytac od czego, infekcje drog moczowych u kobiet czesto sie zdazaja

Gość mee.^^
nie bede jej mówic od czego to mogło byc . tylko sama chce wiedziec , czy to od tego czy raczej nie . ;/

Gość jjjkkjjkk
mozliwe ze od tego

Gość BAWIULEK KAFETERYJNY
OJ JAK STĘKAM LECZ NIE PĘKAM

Gość BAWIULEK KAFETERYJNY
KIEDY CIPKE PALCEM DOŚC CZĘSTO MASUJESZ TO WTEDY BĄDZ JUŻ PEWNA ŻE SIE MASTURBUJESZ

Gość Jak wkładałyście palce to
może tylko przerwała/naderwała ci błonę i nie masz co się martwić. Chyba, że ta koleżanka robi to też z innymi i od kogoś przeniosła jakąś chorobę.

Gość mam dzisiaj pecha.............
Ja pierdole.... masz hiv

Gość EwaO
Jeśli boli i jeśli było trochę krwi to najprawdopodobniej masz tym sposobem przerwaną błonę dziewiczą. Ale nie przejmuj się tym. Po prostu byłaś dziewczyną a teraz jesteś już kobietą.

Jeśli boli przy sikaniu (i jeszcze jeśli sikasz często) to może to być infekcja dróg moczowych. Raczej sama nie przejdzie, powodem mogły być brudne palce. Co do krwi to zależy skąd ta krew. Równie dobrze może to być wynik zwykłego otarcia. Ja tak mam po wczorajszym ostrym seksie. :classic_cool: