Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszka + jablko

Jak mu dac do zrozumienia, ze on mi sie podoba

Polecane posty

Gość gruszka + jablko

Chlopak, ktory mi sie podoba, napisal mi wiadomosc, ze jestem seksowna i mam piekna buzie.Podziekowalam, ale on juz nic wiecej nie napisal ani nie zadzwonil. czy powinnam cos mu jeszcze napisac? albo zagadac? Dodam, ze wiadomosc te napisal noca, wiec zakladam, ze mogl byc pod wplywem alkoholu. Na zywo nigdy mi nic nie mowi takiego. Jest troche zachowawczy i niesmialy.

Gość IMO13691
Weź do łapy, albo japy.

Gość gruszka + jablko
chcialabym do niego napisac, ale nie wiem za bardzo co. troche nie rozumiem jego wycofania. bardzo sie ucieszylam z tej wiadomosci, ale mam wrazenie, ze on sie zawstydzil. Nie wiem, jak to rozegrac

poprostu do niego zadzwon albo cos;) zwykla kolezenska rozmowa:) niczego nie przyspieszaj choc badz w poblizu niego ale tez nie badz nachalna:P

Gość gruszka + jablko
na pewno sprobuje sie do niego odezwac. tylko chcialabym miec dobry temat. Ta jego niesmialosc mi sie udziela. a moze on zaluje, ze wyslal mi taka wiadomosc i dlatego milczy?:(

Gość gruszka + jablko
podnosze

Gość przy okazji
pokaż mu cyce - jak nie są zbyt obwisłe, może zrozumie o co chodzi bo jak masz zwisy to poczyta to jako akt desperacji