Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybiczekulka

czyto moze byc ciaza prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość rybiczekulka

kochalam sie miesiac temu z chlopakiem ,niestety on zalozyl gumke na szybko i w dodatku bylo ciemno,,, to byly dni plodne,,, 2 tygodnie temu mialam okres ale krotki 3dni a zawsze mam 5 dni ... w dodatku teraz czuje sie spuchnieta bardzo mi piersi urosly:( i boje sie,ze to moze byc ciaza...

Gość rybiczekulka
wlasnie jeszcze nie.a to sa objawy ciazy?

Gość rybiczekulka
?

Powiem Ci tak.. Objawy mogą rózne. Ja np miałam tak, że zawsze tydzien do 10 dni przed okresem miałam napuchniete piersi noi mnie strasznie bolaly oraz humorki. A w lutym niestety takowe objawy nie nadeszly dostalam je dopiero 5 dni po tym jak mialam miec okres bole piersi i podbrzusza jak na @ i mowie oo niedlugo dostane.. A tu 3 tyg pozniej okazalo sie ze bede mamusia :) Pomimo ze robilam testy przed okresem i tydzien po i byly negatywne nawet bylam u ginekologa tydzien po spodziewanej miesiaczce i dupa nic nie stwierdzil ze jestem w ciazy bo bylo za wczesnie dopiero 2 tyg pozniej zrobilam test noi prosze pokazaly sie 2 kreseczki :) Obecnie jestem w 6 tyg ciazy :)

Gość biscent:*
wg mnie to nie sa objawy ciazy a zblizajacego sie okresu:)

Gość potwór z bagien
chętnie wejdę, tylko powiedz: u mnie czy u Ciebie i jak lubisz?

Kazda z Nas inaczej odczuwa ciąze inaczej objawy przed @. Poczekaj i nie stresuj sie. Jak nie dostaniesz okresu to zrob za 10 - 14 dni test wyjdzie Ci wtedy 1000% A jak sie b.martwisz zrob badania z krwi betaHCG kosztyje to ok 30zł a masz 100% pewnosci

Gość kadzana
wiesz, ja mam 20 lat inigdy podczas seksu sie nie zabezpieczałam. Czasem były takie sytuacje że mogłabym zajśc wciąże ale jakoś się to obyło. Wydaje mi się ze za bardzo się stresujesz tym, a wtedy za bardzo się wsłuchujesz w swoje ciało i symulujesz pewne objawy do tego stopnia że zaczynasz w to wierzyć. Moja rada wrzuć na luz a wszystko będzie dobrze i unikniesz nipotrzebnego stresu.Przecież nie tak łatwo zajść w ciąże

kadzana Potwierdzam mialam to samo moglam zajsc juz od 10 miesiecy w ciaze a nie zaszlam bo staralam sie z moim narzeczonym ale jak przestalam o tym myslec i dalam na luz to samo przyszlo miesiac pozniej :)