Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

one16

zerwał ze mna chłopak

Polecane posty

była impreza u kolezanki ,picie ,smieszne akcje itd. gdy juz byla gdzies tak 3 w nocy połozylismy sie spac było nas 4 ja kolezanka kolega i moj chłopak a ze miala 2 łozka połozylismy sie spac ja z moim chłopakiem na jednym ona z kolega na drugim kolega mial juz zgona to połozyl sie spac z kolezanka,ja z moim chłopakiem lezelimy i gadalimy zrobil mi palcowke ja mu tak jakby obciagłam reka i on spuscił sie na łozko i do swoich bokserek troche xD. No a ze ja na nastepny dzien raczej moja kolezanka napisala esa do mojego chłopaka ze ja sie przejmuje jakims testem ciazowym on do mnie zadzwonil pyta sie jaki test iwgl ja mowie ze to jaja bo nie mogl mnie zapłodnic gdyz niebylo miedzy nami stosunku za jakies 15 min dotaje esa ze on nie bedzie z osoba ktora mu wkreca jakies chore akcje ale jak jescze wczesniej gadalismy przez telefon wszytsko bylo ok smialismy sie z tego i nagle z takim tekstem do mnie wyjezdza . Ja go strasznie kocham niewiem w sumie czemu zerwal potem mowie chuj wkurwilam sie strasznie na siebie mowie a co mi tam skoro stracilam najwazniejsza osobe w moim zyciu toco mam do stracenia poszlam na tory juz prawie pociag nadjezdza a tu telefon dzwoni : patrze kumpela ta co byla na imprezie gada cos ze jak nie wroce to dzwoni po Kamila(moj juz wtedy były chopak)ja mowie dzwon i tak mam juz swoje zycie gdzies noi zadzwonila przybiegli. i kamil ze mna pogadal mowi ze jestem niepowazna ja mowie wiem ..jestem niedojebana on mowi no to teraz juz to udowodnilas .. poszlam do domu i sie zalamalam kompletnie minąl miesiac jak juz nie jestesmy razem on teraz jest z taka laksa ja wiem w sumie o niej wszytsko jaka jest dziwka iwgl ze jest złodziejka i spała z dziewczyna uciekła z domu i ze jeszcze ktos ja zgwałcił... niewiem czy go otrzec przed nia.. czy zostawic ich wiecznie szczesliwych on dobrze wie ze go kocham i chce dla niego jak najlepiej chyba mu to powiem o niej. jest z nia jeden dzien .ona była z jednym chłiopakiem niedawno on z nia zerwal a teraz szuka pocieszenia i wziela sobie kamila.. niewiem co robic jestem smutna iwgl wiecznie go bede kochac ktos pomoze w tej sytuacji wiem było troche czytania ale to chora sytuacja..;(

Gość ehhhhhe
napisz coś wiecej

Gość ehhhhhe
wszystko

Gość sfjfsjsj
chujowy chlopak, wroci jak bedzie potrzebowal nastepnego obciagniecia reka :P

Gość jem kisiel
:D :D

Gość widzialam
co to za bezsens stracilam czas na czytanie tego

Gość vvvvvvvvsssssssssssssddddddddd
marne prowo... wymyśl coś nowego. ja poczekam :D

Gość antonioo_wlkp
dziewczynko Ty jeszcze nie dorosłaś do związku, weź skopiuj to co napisałaś i przeczytaj jak dorośniesz. koleś mial rację, że odszedł!

Gość a czy ty masz na imie marta?
?

Gość jem kisiel
poka fote

Boże.. gdybys miala na imie marta to bym mogla cie znac nie?? Mysl... ile masz lat? 16? ze tak cieżko myslisz?

Gość hahahahah masakra
Boże... jesteś totalną kretynką. Dorośnij, dziewczynko.

o kurwa :D:D jeszcze lepiej :D dobranocka już dawno się skończyła :D:D

Gość jem kisiel
o k.. :D :D

Gość antonioo_wlkp
14 lat i sypiasz z facetem .. :O boshee... widzisz i nie grzmisz...

yyyy zajechalo dziecinada XD wez sie do nauki dziewczyno na tym najlpeiej wyjdziesz a nie udawaj ze sie pod jakis pociag rzucasz :) a facet to porazka, poszedl do innej bo ty mu sie znudzilas wiec olej go jesli uwazasz sie za taka co sie szanuje.

Gość riki tiiikki takk
up

Gość koleżanko jest niezawodny spos
weź różaniec i módl się codziennie...jeśli nie cały to chociaż cząstkę dziennie. W internecie znajdziesz którą cząstkę odmawiać w jaki dzień. Przyniesie Ci to spokój i pomoże w problemach. Zaufaj

Gość koleżanko jest niezawodny spos
weź różaniec i módl się codziennie...jeśli nie cały to chociaż cząstkę dziennie. W internecie znajdziesz którą cząstkę odmawiać w jaki dzień. Przyniesie Ci to spokój i pomoże w problemach. Zaufaj