Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

www.oryginal.pl

Bitwa na głosy

Polecane posty

Nawet chciałam obejrzeć, tyle reklamy wokół programu. Ale po krótkim czasie stwierdziłam, ze te naciągane gadki niewiadomo kogo z kim mnie nużą. Podobało się komuś?

Gość ospała nieco
a wiesz ja też sie ni wciagnęłam:)

Gość sluchaj ich sprawa
nudy

Gość Assa5
To już się zaczął I odcinek?

Gość wieje nudą na TVP2
­

Gość maturks4
Kompletne dno!

Gość mini ratka
mnie się podobało:)

Gość orzeszkur
dla amatorów to jest ogromna szansa , to dobrze, że szukają diamentów głosowych w wielu rejonach Polski , chyba taka jest idea tego programu dla mnie dzisiaj najlepsza była drużyna Ulki , fajny zespół :) trudna piosenka

A po co szukają kolejnych talentów, skoro te już znalezione przepadają zapomniane? Szukają dla samego szukania, bo to jest widowiskowe i można zarobić. Czy ktoś zaopiekował się Magdą Welc(mogę błędnie pisać nazwisko), Georginą Tarasiuk, czy innymi, których nazwisk już nikt nie pamieta? Po co szukać talentów nikomu niepotrzebnych po programie?

Gość
"ja jestem twoja a ty jestes moj, bedziemy razem przerzucac gnoj " ;p

Gość ospała nieco
Czemu? Zaraz Rodowicz wyłapie je do swojego chórku i nie pozwoli jednej frazy zaśpiewać bez pozwolenia. A pozwolenia nie da:D Pamięta ktoś Beatę Andrzejewską? Wielki talent, skończyła w chórku pani R.

Gość komarzyco skoro
nie zrozumialas to musisz byc strasznie tepa, formula tego programu jest bardzo jasna i przejrzysta. A program bardzo fajny jeslli ktos lubi muzyke, choreografie do tego itp. Uwazam ze zapowiada sie na jeden z najlepszych programów muzycznych w telewizji.

Gość komarzyco co do Georginy
nie musi sie nia nikt opiekowac sama doskonale sobie radzi, tylko tyle ze ty nie slychasz takiej muzyki jaką ona wykonuje.

Nie muszę być wcale tępa. Dwóch gostków przynudzało jałowo, to sobie poszłam, mam pilota:classic_cool: Nie chciało mi sie tego zgłębiać i pisałam o tym powyzej. Ale dzięki choć za taki komplement, skoro nie masz innych możliwości...

Gość donek 53 (wulgarny)
komarzyco .... pobzykamy? :)

Gość s******
szukają idiotów dla kasy zeby słali smski i nie ludzi

Program pojebany. Az strach kiedy sie mysli ze na to idzie nasza kasa :-O Zamiast programow dla pojebow mogli by puścić wiecej Teatru Telewizji

Gość orzeszkur
Georgina Tatasiuk podobno sobie dobrze radzi i Andrzejewska również ale chyba chodzi o odkrycie nowego talentu jakim jest Violetta Villas i wcale nie jestem zaskoczony :)

Gość lalalka
Obejrzalabym gdyby nie bylo Wiśniewskiego moi kumple też go nie znoszą zresztą jak 90% Polaków więc sami na siebie wydali wyrok ,biorąc go do programu..hehe:)

Gość ja kupię
Mnie sie nie podobało. Też miałam wrażenie, że to przerost formy nad treścią

Gość baletnniczka
Nie no-przerost formy nad treścia ? Nie zgadzam sie z tym,zwłaszcza jesli patrzec na to co sie dzieje w dwóch pozostałych muzycznych programach.Dla mnie własnie tamte sa mega przewidywalne,a ten jest jedyny w swoim rodzaju i nie mam tu na mysli nawet samych nagród.

Gość baletniczzzzka
Dajcie spokój,to własnie jeden z najlepszych muzycznych programów.No moze mi powiecie ze TVN nie robi wszystkich swoich programów na jedno kopyto ? Tu przynajmniej sie coś dzieje i program jest strasznei fajny.