Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczkamajeeeczka

co za cham

Polecane posty

Gość majeczkamajeeeczka

wlasnie wracam z nieudanej randki:O faet ktory ma 30 lat i zaprasza kobiete na kolacje przytym wybiera taka droga restauracje powinnien zaplacic za kolacje,a on przy placeniu rachunku mowi "kazdy placi za siebie,taka mam zasade"no myslalam ze z kesla spadne :O zaznaczam ze to on mnie zaprosil i to jednak facet powinien placic za kobiete.

Gość majeczkamajeeeczka
up

Gość show mee
no powinien.

Gość idź kobieto spać
:)

Gość 1888dziewczyna
pewnie boi się ze go rzucisz następnego dnia i szkoda mu kasy,pewnie tyle lasek zaprasza ze ma taką zasadę..:)

Gość SmutnyFacet
Kiepsko trafiłaś

Mógł otworzyć dziób odpowiednio wcześniej, mogłaś nie mieć tyle kasy przy sobie. No z całą pewnością cham :o Mam nadzieję, że poślesz go na drzewo, gdzie jego miejsce 🖐️

Gość majeczkamajeeeczka
czemu mam isc spac ? jestem 89 zl w plecy,to dla mnie spory wydatek tera.Pomagam babci ktora mnie wychowala i wcale nie jestem przygotowana na zbedne wydatki czy ktoras z was tez tak miala?

Gość Trochęzdenerwowana Trochęzła
to jeszcze nic. Ja umawiając się ze swoim chłopakiem, za każdym prawie razie słyszałam "Jestem nie przy kasie, to dyshonor dla mnie ale, czy mogłabyś za mnie zapłacić?" Potem wypraszał żebym kupiła mu fajki... oczywiście malboro czerwone za 11 z hakiem... Byłam z nim, bo go bardzo kochałam, czułam, że tracę godność, ale nie potrafiłam z nim zerwać. Mówiłam mu "Jesteś pasożytem" On mawiał "Złapałaś tasiemca i już się go nie pozbędziesz". W końcu udało mi się z nim zerwać, ciągle żałuje, ale wiem że nie mogłam zrobić nic innego , bo olewał mnie, okłamywał i ciągnął ode mnie kasę... Jak widzisz, nie jest jeszcze tak źle, niektórzy mają gorzej, głowa do góry! ; )

Gość majeczkamajeeeczka
juz obmyslam zemste,wlasnie dostalam sms z pytaniem czy sie spotkamy jutro na obiad.Po prostu zaciagne go do baardzo drogiej knajpy i zamowie cos naprawde drogiego,pojde do toalety i juz nie wroce....

Januser, jesteś idiotą, wiadome jest, że to mężczyzna powinien płacić za kobietę, a jeśli tego nie robi, jest dupkiem... Jak nie będziesz miał szacunku do dziewczyn, żadna Cię nie będzie chciała, wykorzysta Cię i rzuci jak ostatnie ścierwo, nie masz prawa nikogo obrażać...

no i dobrze ; p

Gość majeczkamajeeeczka
Janusser widze ze ty tez zdrowo jebniety jestes :O skoro zaprasza sie kobiete na kolacje to tez sie za nia placi,gdybym wiedziala ze bedzie inaczej to wcale bym tam nie poszla.Powinnien mnie przynajmiej uprzedzic,tymbardziej ze ma sporo kasy i dobrze zarabia,a szmata to twoja matka :D

Gość chcieliśta feministyczna
hołoto równouprawnienia to mata

Gość jap........
ja bym zapłacił tylko musiał bym być pewien że majtki zdejmiesz

ja jestem zdania ze nikt nie jest zobligowany do placenia za nikogo, a niby dlaczego? tyle ze jak sie kogos zaprasza to wtedy sie placi za obojga, nawet jak to jest dziewczyna ktora zaprasza, no chyba ze wczesniej zostaje uzgodnione ze kazdy placi za siebie.

Gość majeczkamajeeeczka
to la byc kolacja i spacer ale juz do spaceru niedoszlo bo mnie glowa rozbolala... znacie jakas droga restauracje w warszawie,teraz ja go zaprosze i utre mu nosa

Gość majeczkamajeeeczka
Dodał jeszcze coś takiego: '' każdy płaci za siebie, taką mam zasadę - jeśli laska jest pasztetem to ja za jej żarcie płacił nie będę''. Co to może znaczyć????????????????

Gość majeczkamajeeeczka
zdesperowana to on mnie zapraszal ja majtek za kolacje nie zdejmuje :P

Gość Tomek z Warszawy
własnie w polsce tak sie przyjeło ze to facet musi sponsorowac za kobiete natomiast mieszkajac w Londynie 3 lata i 5 lat w Berlinie nigdy nie spotkałem się tym by kobieta oczekiwała by facet zaplacił za rachunek mimo ze to od niego wyszło to zaproszenie tam to jest nie do pomyslenia zawsze kazdy za siebie płaci i to jest przyjęte chyba ze on sam zaoferuje tylko w tej durnej polsce kobiety oczekuja ze facet płaci bo zaprosił ale to sie zmieni z biegiem czasu i u nas

Gość majeczkamajeeeczka
Wydałam 89 zł a to żarcie było do dupy! Jakieś ślimaki, owoce morza, żabie udka i chuj wie jeszcze co!

Gość Adamo...
do Trochęzdenerwowana Trochęzła twój stereotyp kobiety mnie powala

Gość majeczkamajeeeczka
23;22 PODSZYW I TO MARNY BO SKORO PLACIC ZA PASZTETA NIEBEDZIE TO PO CO GO ZAPRASZA:O i ja pasztetem nie jestem 🖐️ podacie nazwe restauracji w warszawie tylko baaardzo drogiej

Gość majeczkamajeeeczka
podszyw wypierdalaj ja narazie mieszkam w polsce:O

Gość bystry Jarek z Kielc
majeczkamajeeeczka ale ty durna jestes co jezyka w gebie nie masz? to trzeba było zapytac sie przed wejsciem do knajpy kto funduje a zes głupia to masz nauczke pizdo jedna

Gość majeczkamajeeeczka
Jestem pasztetem świątecznym. :) Dlaczego??? Ano dlatego, że rodzice poczęli mnie w święta przy śpiewie techno - kolęd. Ale wracając do temata: w czasie kolacji on zwrócił mi uwagę, że mam resztki jedzenia między zębami. :( Jak on mógł??????????