Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 787871

czy ktoś zna sie na komputerach?

Polecane posty

Gość 787871

Wiesza mi sie , ale tak kompletnie... Ze nic nie działa, tylko twardy reset... Najpierw wieszał sie jak próbowałam grac w niektóre gry, przy filmach, czasem wieszał sie tez przy oglądania toutube. Dziś siadam, i jeszcze gorzej, nie mogłam w ogóle uruchomic, bo zaraz po restarcie, nawet nie zdążyłam kliknąc na nic, otworzyc przeglądarki, nic. Zwiecha. Teraz działa w trybie alarmowym tylko :(

Gość 787871
up

Gość ydsftr
pewnie masz wirusa

Gość 787871
nie, skanowałam avastem.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Albo Ci siada karta graficzna albo wystarczy przeczyścić. Wgraj Windowsa i wyczyść. jeśli nie podziała, to zaczniesz się martwić.

Gość 787871
nie mogę też uruchomic usługi kryptograficznej, pojawia sie komunikat: brak określonego modułu.... format robiłam całkiem niedawno... :( chyba coś siada bo coraz gorzej

Gość Bert Power
wyrzuc ten szmelc na smietnik

Jest pare przyczyn które mogły zakłucić pracękonpa 1- niedostateczne napięcie w sieci prondowej( upewnij się czy w gniazdkach jest dostateczna ilość napięcia) 2 Klawiatura może być zabrudzona( okruchy chleba itp) 3Może jakać metalowa część np styk zardzewiał w myszce 4Internet siły by w pore przetwearzać dane komputerowe 5Jesteś zalogowana w innym systemie naprzykład wista albo jakiś inny program. To tylko niektóre przykłady nie podejrzewał bym wirusu to raczej nie mozliwe jeśli ma sz awasta albo konp poprostu się zestażał i nie nadąża z przetważaniem danych w kodekach.

ej to teraz moja kolej, strony typu redtube sa zablokowane. to ma zwiazek z antywirusem, czy jak? probowalam odblokowywac jakoś i anwet jeden dzien bylo ok :D a pozniej dalej wyswietla sie obrazek,gif 1x1 pikseli...

Gość przy ogladaniu przepraszam
czego? toutube? a co to jest toutube? jakis nowy kanał? :P:P

aaaa i red tube jest chujowe skorzystaj z xvideos.com albo dreammovies.com

ale czemu zablokowane? u kazdego?

bawiła sie w hackowanie to teraz ma wirusy pwenie chciała opanowac sniffery:P i sprawdzic połówkę na gg:D

Gość lopezdoq
Prawdopodobnie wentylatory procesora i/lub karty graficznej są zapchane kurzem. Komp stacjonarny: odłączyć zasilanie zdjąć boczną ściankę odkręcić wentylator i wyczyścić radiator zamontować wszystko ponownie

Gość lopezdoq
Start/Uruchom wpisz Msconfig - enter W oknie konfiguracji systemu zakładka Usługi zaznacz okienko Ukryj wszystkie usługi Microsoft a te pozostałe zaznacz i kliknij Wyłącz wszystkie Zakładka Uruchamianie zaznacz wszystkie i kliknij Wyłącz wszystkie Restart Może wyłączenie zbędnych usług przerwie zawieszanie

Gość lopezdoq
Prawym myszki kliknij na psku zadań (pulpit pasek na dole) Menadżer zadań zakładka Procesy sprawdź który proces zabiera wszyskie zasoby procesora. Sprubój zaznaczyć prawym i zakończ ten proces a potem ok

Gość riki tiiikki takk
UP

Gość ten co wie wszystko
nadal masz problem?

Gość 787871
kurde, teraz działa jakoś w trybie alarowym. Weszłam do menadżera urządzeń i wyłączyłam kartę graficzną. I na razie sie nie zawiesza... NA RAZIE....