Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość było tak intymnie...mmm

poszłam tam, a On się przedstawił

Polecane posty

ubrałam sie w seksowną krótką sukienkę, taka do wpół ud, czarna z cieniutkiego materiału, duzy okrągły dekolt, taki ze widac prawie ramiona (odwrotnie niz dekot w serek) do tego pantofelki na średnim obcasie i pończochy. Włosy związane w koński ogon, dosc dlugie w miodwym odcieniu. Mam bardzo szczuplutkie nóżki więc efetk był naprawde fajny. Poszłam do pubu, usiadłam, barman wpatrywał się w moje prześliczne błękitne oczy, mam ciekawe spojrzenie, hipnotyzujące, to dzieki temu, że oprawki jasno niebieskich źrenic są granatowe, do tego mam ciemne wyraziste rzęsy i brwi, przy jasnej delikatnej cerze. Nie maluje sie, bo i tak wygladam swietnie, naturlanie i z klasą, mam tez ksztaltne ponętne usta, o cieplej barwie. Nagle zauwazylam na sobie wzrok, brązowookiego, przystojnego mężczyzny, ładnie zarysowane mięsnie ale wszystko z umiarem. Kilka razy spojrzeliśmy na siebie, w koncu podszedł i zapytał, czy nie będe przeciwna jeśli mi potowarzyszy, przynajmniej do momentu w ktorym przyjdzie osoba, na ktorą oczekuje. Zgodziłam się i rozmawialiśmy ze 2 godziny, przy nim czas szybko plynał... poprosił o telefon, dzis do mnie zadzwonil, w sobote sie spotykamy...

a teraz zmykam pisać kolejne opowiadanie :)

Gość andrrrr
yhyy zawsze sama chadzasz wystrojona do baru :D ?

nie to bylo pierwszy raz, myslalam o tym od dawna ale nie mialam odwagii

Gość fajnoł dziołszka
z brzydkiego kaczątka w łabędzia się zamieniła , a potem żyli długo i szczęśliwie do śmierci :)

Gość soniaSuri
Od kiedy źrenice mogą być jasnoniebieskie? :O:D Idiotka