Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwwwaaaaaaaajjjkkk

MAZ MNIE ZDRADZA OD ROKU, A JA...............

Polecane posty

Gość ewwwwwaaaaaaaajjjkkk

mąż mnie zdradza juz od roku wiem o tym, znam jego kochanke- jest od niego 8 lat młodsza.... A nie umiem przerwac zwiazku. Żyjemy w jednym duzym domu, ale on spi osobno. Ja go kocham nadal, boli mnie jego zachowanie... Nie mam pracy, on nas utrzymuje, mamy 2 dzieci- bliźnieta.... Ale trudno tak zyc, nie spie nocami, chce cos zmienic nie wiem jak....Chce byc dla niego jak dawniej kochanka, kobieta,zoną....a nie tylko gosposia...

Gość a dachu
Tutaj nikt z forum nie sprawi, że będzie jak dawniej dobrze. Coś się zepsuło i być może nie chciałaś widzieć. Za zwiazek odpowiadają obydwie osoby. Twój mąż nie dochował Ci przysięgi, że zrobi wszystko aby małż. było trwałe i szczęśliwe. Okazał się człowiekiem bez honoru. Jedyne co możesz zrobić to porozmawiać z nim poważnie i razem się zastanowić co dalej.

Pogadaj,a wszystkiego się wyprze. Pokroisz go w paseczki ,a i tak ci nic nie powie.Poszukaj pracy i go zostaw...

Gość zrob cos ze sobą
idź do fryzjera,kosmetyczki,zadbaj o siebie.Poszukaj pracy wyjdź do ludzi.A pózniej wywal go z domu wnies sprawę o rozwód z orzeczeniem winy zaskarż o alimenty na siebie i dzieci,podział majątku.A na koniec zasadz mi kopa w dupe!

kochaj dalej, a bokiem ci wyjdzie, jak nie teraz to trochę potem.

Gość pomarańczowa wazelina
Zrobienie czegoś ze sobą dla kogoś niczego nie zmieni. Jeśli jesteśmy z kimś kilka lat, a druga osoba traci zainteresowanie, to można stać na rzęsach (malować się, dbać o sylwetkę, fryzurę, hobby) - nadal będziemy tą samą osobą - szarą i nudną (dla obecnego partnera). Niewiele jest związków prawdziwych i szczerych. Dzisiaj kobieta powinna się 3 razy zastanowić zanim zdecyduje się na dziecko, powinna pomyśleć czy będzie ją stać na jego utrzymanie. Jaka jest przyczyna, że w tym tkwisz i akceptujesz? Główna to pieniądze, prawda?

Gość J00reek
I dlatego babki tez zdradzajcie tych smierdzieli , korzystajcie z życia , prawda jest taka , ze tam gdzie jest kasa tam niema milsci czy przyjaźni , to tylko interes

"Twój mąż nie dochował Ci przysięgi, że zrobi wszystko aby małż. było trwałe i szczęśliwe. Okazał się człowiekiem bez honoru. " Ciekawe czy ona zrobiła wszystko? 😴

A co ty perv możesz o tym wiedzieć? :D puszczasz się z byle fiutem podczas gdy twoj kochany mąż siedzi w domu 🖐️ gardzę tobą....🖐️