Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtg65mam

pogodzilaam sie z tym ze bede juz zawsze sama

Polecane posty

Gość gtg65mam

mam20 lat i cialo w wielkich bliznach blizna od uda do kolana okolo 30 cm wielka wstretna nigdy juz nie pokaze nog kto mnie zechce? w czasach gdzie mezczyzni tak patrza na wyglad;/ sa wzrokowcami no kto?

Gość Małgola.
normalny facet :D

Gość gtg65mam
ja sama patrzac na te blizny odczuwam wstret wiec jak mezczyzna moze cos takiego zaakceptowac?na plaze to nigdy ne pojdziemy

Gość Małgola.
grunt to samemu się nie przejmować , faceci nie lubią biadolących kobiet , przesadnie zakompleksionych .

Gość gtg65mam
latwo ci mpowic :o

Gość Małgola.
jestem starsza i coś tam przeżyłam i mówię ci -głupia jak but byłam ,że sie pierdołami przejmowałam , tak jak ty wyolbrzymiałam wszystko , przez to srtaciłam mnóstwo czasu którego nic i nikt mi nie wróci:) "tamte lata-ten rozum" - ach:D

Gość maturks4
To po co tu piszesz? Żeby ci współczuto , czy żeby prowokować głupie decyzje? Najpierw należy polubić samą siebie, żeby inni też cię polubili. Mężczyźni są wzrokowcami, ale akurat nie konkretny kawałek nogi ich interesuje. A część z nich ma teź mózgi. Ewenement, ale się zdarza:D

Gość gtg65mam
nie chce wspolczuca chce sie wyzaleic\ czyli mam szanse?

Gość Małgola.
tylko nie becz , banan na twarzy, pierś do przodu , głowa do góry ino uważąj na dziury wew drodze:D

Gość gtg65mam
no wlasnie teraz beczalam :o po prostu ciezko mi sie z tym pogodzic

Gość Małgola.
przez tą blizne to ty jeszcze bardziej interesująca jesteś:D wszystko zależy od podejścia:D

Gość gtg65mam
albo bardziej szpetna

Gość fdhjmfuymkt
Hej, ja tez mam 20 lat. Nie mam chłopaka, miałam rok temu i byłam z nim przez rok. Podoba mi sie wielu, ale nie trafiłam na tego jedynego i nie zamierzam pospieszać czasu. Jak sie trafi to okay, a jak nie to tez okay. Mam powodzenie, ale mezczyzni czasem sa .. bez komenatarza. Dlatego postanowaiłam zainwestowac w siebie, rozwijac swoje pasje, cieszyc sie zyciem! Masz jedno zycie, szkoda czasu na smutek! Zrób cos dla siebie, zajmij sie czyms co cię interesuje. Wiesz jak pasja moze sprawiac frajdę? Idzie wiosna, wyjdz na spacer, cokolwiek, usmiechnij sie do swiata! Kiedy my kochamy swiat, ludzie zaczynaja nas inaczej postrzegac, chca z nami przebywac. Poza tym, swiat nie kończy sie na męzczyznach! Ja wybieram wolność niż cierpienie jesli związek miałby być porażką.

Gość Małgola.
the end.

Gość gtg65mam
wypadek rok temu

Gość gtg65mam
juliuszu jako mezczyzna wyopowiedzialbys sie?

Gość fdhjmfuymkt
nie mozesz sie zamykac w sobie z powodu blizn... Mezczyzni szukajacy kobiet przez internet na tzw"dyskretne spotkania" oczywiscie patrza na wyglad, ale na takich chyba ci nie zalezy? Ja mam wielki nos, od dziecka mój kompleks i nie moge go zakryc niczym- a rzuca sie w oczy! i co, mam sobie z tego powodu odbierac radosc zycia?

Gość gtg65mam
ja mam ladna buzie tylko te ochydne bliany jestemn mloda wiec przywiazuje uwage do tego :o

Gość na koncu kosmosuu
moja zona ma blizny na jednej rece na przedraminiu i na nodze nad kolanem- to efekt poparzenia,będąc nastolatką miała wypadek, jestesmy małżeństwem od 9 lat i jest dla mnie najseksowniejszą i najpiekniejszą kobieta na ziemi, dlaczego masz taka niska samoocenę?

Gość iść do spowiedzi i do kościoła
!!!!!!!!!

jak nie masz ich na twarzy to pół biedy , tego bym nie zaakceptował ... a na reszcie ciała , to bym musiał zobaczyć , ale nie mówię nie

Gość khjkk
po co biadolisz jak it ak nic tego nie zmieni. Wez sie w garsc i zyj normalnie. Badz pozytywnie nastwiona i wielu mez\cyzn to zobaczy. Zobaczysz ze dla inteligentnego faceta nie bedzie mialo znaczenia czy masz te blizny czy tez nie, grunt to to co masz w glowie

biadoli bo straciła jej zdaniem najważniejszy autu w przyciąganiu mężczyzn :classic_cool: być może inteligencją nie grzeszy i zdaje sobie z tego sprawę :classic_cool:

Gość khjkk
w dodatku taka mloda i juz pewna ze bedzie sama, puknij sie dziewcze w mozgowine

To że masz bliznę nic nie znaczy , jestem facetem i coś o tym wiem.Przystojny,inteligentny,ustawiony... Jestem po wypadku samochodowym , tydzień leżałem pod respiratorem.Ze wszystkiego się wylizałem , prócz uszkodzonego stawu skokowego.Ja pasjonat sportu , do końca życia nie będę mógł biegać. Wiesz czym jest dla mnie Twoja blizna?Niczym. Przed wypadkiem myślałbym o Tobie inaczej , po wypadku moje postrzeganie świata zmieniło się diametralnie. Dorosłem.

Gość prawiczek_24
ja nigdy nie dotknełem dziewczyny :(

Mam kolegę , przystojny , inteligentny etc.Wiek 30 lat który nigdy się nie kochał z kobietą , chociaż nie jedna na siłę go chciała zaciągnąć.I nie jest gejem. Po prostu ma strasznie po***ną filozofię życia... Jeszcze gdyby był brzydki głupi to rozumiem , ale dusza towarzystwa...przystojniak. I co?

Gość donek 53 (wulgarny)
blizna w takim miejscu ma baaaaardzo małe znaczenie :)