Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelciaaaa

lozeczko turystyczne

Polecane posty

Gość amelciaaaa

dziewczyny pomozcie bo zaraz zwariuje! Ktore byscie wybraly i dlaczego? a moze macie jakies inne warte polecenia? na prawde nie wiem ktore wybrac,bardzo bym chciala zeby nie byl to kolorowy badziew, tylko zeby porzadnie wygladalo ,wiec: 1)http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-caretero-medio-od-ss-i1481272268.html 2)http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-angielski-model-2-gratisy-i1449900390.html 3)http://allegro.pl/sb-lozeczko-turystyczne-pelna-opcja-3-kolory-i1478589768.html 4)http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-sunbaby-full-wypas-5-kolorow-i1486610204.html BARDZO PROSZE O POMOc

Gość amelciaaaa
upupupu

Gość nie kupuj łóżeczka z
przewijakiem, z którego ci dziecko wyrośnie, bo gdzie będziesz potem przewijać? na wersalce?

Gość no to polecam
nie bardzo rozumiem o co w ostatniej wypowiedzi chodzi. Te przewijaki są bardzo duże, ja 2 latka na nich przewijałam bez problemu. A jak ktoś lubi na wersalce to też nie ma sprawy bo przewijak się zdejmuje i mozna go połozyć gdzie kto lubi. Jak to łóżeczko bez przewijaka?

Gość amelciaaaa
no dokladnie przewijak to tylko dodatek ,ktory mozna w kazdej chwili zdjac ,to nieistotny szczegol... prosze o porady,chce je dzis zakupic,a nie mam zieonego pojecia ktore.

Gość amelciaaaa
dziewczyny pomozcie!!!

Gość ja bym wybrała z tych
3,4 lub 5

Gość amelciaaaa
up

Gość nie kupuj łóżeczka z
chodziło mi o to, że te przewijaki są takie zabudowane

ja mam dla małej łóżeczko nr 4 jest świetne , przewijak nawet teraz daje radę a małą ma już osie miesięcy , fakt , że korzystam z niego rzadko , ale służy , do łóżeczka kupiłam tylko gruby materac bo bałam się, zeby małej twardo nie było , ale mam znajomą która używa tego dołączonego do łozeczka i też sobie chwali :)

Gość 2tygodniowysynek
Zobacz roznice w przewijakach te wszytkie linki co podalas maja przeijaki miekkie i dziecko tam tak jakby zapada a w tym co ja wyslalam lezy na prostym i utwadzonym.

Gość amelciaaaa
dziekuje, tyle ze ten przewijak raczej rzadko bedzie uzywany ,wiec nie wiem czy jest sens sie tym sugerowac prosze jesczcze o opinie

Gość amelciaaaa
up

Gość lezkaaaaaaaaaaa
ja bym wybrala 3

Gość veet
uppppppp

Gość pierwszejestok
1

Gość bladatwarz
kasiunia -fajne ...tylko ten kolor:*(

Gość amelciaaaa
no fajne,ale nawet nie ma wymiarow materacyka podane... ehh nie wiem ..

Gość veet
upupupu

Gość zyrafka
Szczerze to zadne z nich mi sie nie podoba. Jesli juz to ostatecznie Graco Quatro. Te z linkow wydaja sie strasznie sztuczne z nieoddychajaca toksyczna tapicerka (dzieciak bedzie sie pocil) i niedorobione. Uwazam, ze jak sie nie ma funduszy na porzadniejsze, to zamiast takiego taniego plastikowego niewiadomego pochodzenia lepiej kupic najtansze z naturalnych materialow (czyli drewniane). W koncu dziecko spedza w lozeczku okolo 80% czasu, wiec nie warto ryzykowac szkodliwego srodowiska dla samego bajeru w niskiej cenie. Za takie 200 zlotych mialabys az 2 drewniane i spokojna glowe. Nigdy nie zaryzykowalabym takiego taniego chinskiego plastiku i tworzywa.

Gość apapaap
upupup

Ale autorce chodzi o łózeczko turystyczne - czyli używane od czasu do czasu, na wyjazdy, a nie codziennie, więc chyba 250zł wystarczy i nie trzeba wybulać 400 prawda? I też wydaje mi się dziwne, kierować się przewijakiem przy wyborze łóżeczka. I tak można przeciez zabierać na wyjazd normalny przewijak za 50-70zł kupiony do użytkowania na co dzień, gdy ten dołączony do turystycznego zrobi się za mały. No chyba że czegoś nie rozumiem i autorka chce korzystac z turystycznego codziennie - to wtedy też bym polecała drewniane. Za 250zł można naprawdę śliczne znaleźć.

Gość grrrrr..........
Jesli do codziennego uzytku to zadne... a jesli do uzytku okazjonajlnego to naprawde wszystko jedno ktore.... najlepiej to ktore sie TOBIE najbardziej podoba bo i tak wszystkie to jeden szajs :O ....