Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladykatarzyna83

Czy wierzcie w cuda i w Boga?

Polecane posty

Gość ladykatarzyna83

Czy wierzycie w cuda i w Boga?

pierdolisz jak potłuczona przy niedzieli.Mało jeszcze tego gówna na kafe

Gość ladykatarzyna83
Hahaha nie pie*dole jak potluczona. Wiem ze Bog istnieje wiec wszystko jest mozliwe,cuda tez.

wraca mąż do domu, żona w łóżku z kochankiem.....a co on robi w moim łóżku, pyta mąż.....cuda, kochany, cuda..... Stare, znane, ale to chyba jedyne cuda na tym świeci....

Gość tak i maryja jest jej pełno
cały dzien trzeba poswiencic bogu

Gość to i ja sie wypowiem.
to p oco sie pytasz?:D Ja wierze!:)

Gość ladykatarzyna83
Nie bylam jeszcze w kosciele i jakos mnie tam nie ciagnie. Wierze w takiego Boga ponad wszystkimi religiami,wydaje mi sie ze kosciol i np spowiedz to wymysl ludzki.Ostatnio ksiadz za pokute zadal mi zdrowaski,a przeciez to modlitwa wymyslona przez ludzi,katolikow,nie ma jej w pismie swietym,pozatym w pismie nie pisze ze powinnismy sie modlic do Maryji.

chyba jednak jest potrzebna, bo jak w niebie napiszesz podanie do Pana Boga i napiszesz kochany Panie Borze, to pewno w tym niebie długo nie pobędziesz.

Gość lemingi zaraz ci wyjaśnią
jasne :)

Gość w jedyne cuda w które wierzę
to takie, że kula jest okrągła, a ludzie sie po kątach pieprzą

Gość tabletki sa szkodliwe
różaniec to zdrowaski to rozważanie ewangelii słowa sa zaczerpnięte z biblii czyli to jest modlitwa do boga a nie maryji Różaniec Święty może być pociechą w naszej ciężkiej codzienności. Kiedy nie można przezwyciężyć trudności, gdzie wszystko wygląda beznadziejnie, tam się módlmy. Tam, gdzie nie pomagają lekarze, mocne języki i polityczne rozwiązania najlepszym lekarstwem będzie modlitwa. Każda modlitwa powinna być dla człowieka uciszeniem, uspokojeniem przed Bogiem. Powinna być spojrzeniem pełnym zachwytu dla Jego piękna, miłości, potęgi i mądrości. Może to być nasze otworzenie się na Boga wtedy, gdy przerażeni, zmartwieni, przygnębieni, zatroskani prosimy Go gorąco o spełnienie czegoś, co jest dla nas bardzo ważne, na czym nam bardzo zależy. I prosimy Go o ratunek, o ochronę, o zdrowie, pracę, szkołę, życie domowe - to mogą być nasze problemy albo problemy naszych najbliższych. Matka Boska ofiarowała Różaniec w roku 1214 Św. Dominikowi. Dała mu potężną broń w przekształcaniu heretyków i innych grzeszników. Od tego czasu niejednokrotnie objawiła się cudowna moc. Różańca Świętego. Od 22 do 25 lutego 1986 roku w stolicy Filipin w Manilii miały miejsce następujące wydarzenia. Dyktator F. Marcos rozwiązał parlament i uwolnił jego uwięzionych opozycjonistów. Naród odmawia wobec niego posłuszeństwa, ale wiedzieli, że nie mają szans. W tej sytuacji poproszono Kardynała J. Sina o pomoc. Wówczas Kardynał po długiej modlitwie w swojej kaplicy wezwał ludzi za pomocą radia aby bronić swoich braci stawiających opór na ulicy. Ludzie odpowiedzieli natychmiast, skupiło się 2 mil. osób w Alei Objawienia, zabrali z domu Różańce, również w domach całe rodziny rozpoczęły wspólną Modlitwę Różańcową. Ludzie byli przerażeni, ale ich rozum nakazywał im modlić się. Uważali to za swój obowiązek. Po 4-ch dniach na ulicach ukazały się czołgi, atakowały tłum, ale tłum nie przestraszył się tylko ukląkł, wyjęli różańce i podnieśli do góry modląc się. Czołgi stanęły przed tłumem, żołnierze przyłączyli się do modlących. Podobnie uczyniły załogi śmigłowcowe. Wydano polecenie aby rozpędzić tłum za pomocą gazu, nagle wiatr odwrócił się i wykonawcy musieli uciekać. Kardynał Sin pytany o to, jak w ogóle była możliwa ta bezkrwawa rewolucja, niezmiennie odpowiadał: "Nie ma odpowiedzi. To był cud." Kiedy zaś odbierał doktorat honoris causa Boston College, publicznie wyraził swoje przekonanie w następujących słowach: "Myślę, że cały scenariusz tamtych wydarzeń był pisany przez samego Boga. Myślę, ze całością akcji kierowała Najświętsza Maryja Panna. Byliśmy tylko aktorami, ale nasza moc pochodziła od Boga." A w innym miejscu dodał: "Jestem przekonany, że cała cześć, cale uznanie i cała wdzięczność powinny być oddane Najświętszej Maryi Pannie, a przez Nią Jej Synowi i z Nim Ojcu w niebie, bo Bóg naprawdę patrzył na nas łaskawym okiem, naprawdę błogosławił Filipiny i wszystkich nas dotknął swoją łaską." Wygrała moc Modlitwy Różańcowej. "Pomnij, o Najświętsza Panno Maryjo, że nigdy nie słyszano, abyś opuściła tego, kto się do Ciebie ucieka..."

Gość bmblondyn wracaj do garów
i prać staremu gacie na tarze

cuda maryjne to sprawka szatana!!!! w jakim celu szatan by sie męczył bo nie mogę pojąc by nawracac ludzi czy odstraszac od koscioła no chyba ze Złoty zalogowany jest sługa szatana a wiadomo ze szatan jest wrogiem maryji

sensor jak wierzysz to czemu grzeszysz tym linkiem do sekszopu

po pierwsze BÓG zabrania się modlić do Maryi!!!!!!!! po drugie z Biblii opisanych mnóstwo cudów Jezusa :) Maryja cudów nie czyniła!!!!!!! Zadaniem diabła jest to aby ludzie grzeszyli robi cuda maryjne wtedy ludzie modlą się do Maryi i itp.... więcej myśleć samodzielnie!!!!!!!!!!

maryja códów nie czyni wszystko to robi przez boga gdzie pisze żeby nie modlić sie do maryji maryja nie jest bogiem . Mówiąc o cudach, które się wydarzyły w czasie męki Chrystusa, Ewangelia wspomina, że groby się otworzyły i wiele ciał świętych, którzy posnęli, powstało. Chrystus więc nie był pierwszym, który zmartwychwstał. Maryja w Ap 12 opisana jest "w ciele", ma stopy, wieniec na głowie,

1 Jan. 2:1-2 1. Dzieci moje, to wam piszę, abyście nie grzeszyli. A jeśliby kto zgrzeszył, mamy orędownika u Ojca, Jezusa Chrystusa, który jest sprawiedliwy. 2. On ci jest ubłaganiem za grzechy nasze, a nie tylko za nasze, lecz i za grzechy całego świata. (BW) 1 Jan. 2:5 5. Lecz kto zachowuje Słowo jego, w tym prawdziwie dopełniła się miłość Boża. Po tym poznajemy, że w nim jesteśmy. (BW) 2 Piotr. 3:18 18. Wzrastajcie raczej w łasce i w poznaniu Pana naszego i Zbawiciela, Jezusa Chrystusa. Jemu niech będzie chwała teraz i po wieczne czasy. (BW) 1 Tym. 2:5-6 5. Albowiem jeden jest Bóg, jeden też pośrednik między Bogiem a ludźmi, człowiek Chrystus Jezus, 6. Który siebie samego złożył jako okup za wszystkich, aby o tym świadczono we właściwym czasie. (BW) (J 14,6) Ja jestem drogą i prawdą, i życiem, nikt nie przychodzi do Ojca inaczej, jak tylko przeze Mnie. powiedział Jezus Kto szuka Boga musi iść droga - Jezus!!! Maryja prowadzi nie BOGA!!!! jakiekolwiek modlenie itp!!!to ciężki grzech!!!

Gość fghjklghjk
Naszczescie jestem człowiekiem wykształconym i nie wierze w takie głupoty.

Gość maryja prowadzi do syna
jezusowi terz zarzucali ze wypędza mocą diabelska maryja prosi bysmy sie chodzili do koscioła spowiadali sie poscili miłowali sie a to sa a to pochodzi z bibli Ja jestem drogą i prawdą, i życiem, nikt nie przychodzi do Ojca inaczej, jak tylko przeze Mnie. powiedział Jezus a co to ma wspólnego z Maryja 5. Albowiem jeden jest Bóg, jeden też pośrednik między Bogiem a ludźmi, człowiek Chrystus Jezus, jak jest jeden obok mnie mieszka pośrednik ksiądz tez jest pośrednikiem maryja jest posrednikiem miendzy nami a jezusem

Gość vdfrtzhuj
up