Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2016 Mężczyźni też! :D (no bo same ze sobą się chyba nie "puszczają" :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2018 Co wy gadacie ja dużo rozmawiałem z kobieta telefonicznie spotkaliśmy się raz a następnie pojechaliśmy na wspólny weekend i spaliśmy razem pierwszego wieczoru a teraz tworzymy udany związek i to jest to czego szukałem całe życie nie ma co udawać innej osoby niż się jest trzeba być sobą a wszystko się ułoży pod warunkiem ze partner/ ka jest normalna poukładana i odpowiednia osoba by dzielić resztę życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwone korale 53 Napisano Marzec 5, 2020 Jeśli mogę ci coś doradzić nie dopytuj o kolejne spotkania, bo to mu da do myślenia. Nie pokazuj, że jesteś zdesperowana, bo tak troche to wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukimaximhowlettflintpalme 64 Napisano Lipiec 1, 2021 przecież czasami od takiego pierwszego seksu zaczynają sie związki na całe życie,ciekaw jestem jak to się skończyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach