Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedno male pytanko

Jakiej firmy kosmetykow uzywacie?

Polecane posty

Gość jedno male pytanko

chodzi mi o kosmetyk i o firme, czyli moga byc kremy, balsamy, ale tez kosmetyki kolorowe. Piszcie dziewczyny:)

kolorówka - maybelline, neutrogena, kobo kremy - ziajka balsamy- queen helene

Gość bxiacakcb
balsamy - AA tusz do rzęs - teraz loreal ale często zmieniam podkład - vichy pomadka - revlon cienie do powiek - jeśli już używam to jakiś nieznanych firm kosmetyków kolorowych to w zasadzie używam tylko tyle co napisałam

Gość 8818811
Kolorowe Bourjois i molton Brown do pielęgnacji a do włosów naturalne ( olejem kokosowy palmowy i henna)

Gość Mamba-nie-czarna
Wydalam w zyciu mase kasy na kosmetyki....chyba tylko po to by przekonac sie,ze nawet te z gornej polki potrafia byc gowno warte. Niestety jak nie sprobujesz to nie wiesz! Laura Mercier - ma fajny krem pod oczy - fatalna kolorowke Bobbi Brown - ogolnie da sie lubic.....tylko za duza kase Lakiery OPI - no coz swoja popularnosc zawdzieczaja (chyba) fajnym pedzelkom Chyba jednak najlepszym kosmetykiem jest oliwka z oliwek!

Kolorowe-Oriflame podkład-Maybelline Balsam do ciała-Dove Demakijaż, oczyszczanie twarzy, higiena intymna, krem do rąk-Ziaja, czasami Dax Cosmetics Krem do twarzy na dzień i na noc-Himalaja Perfumy-różnie, ale głównie Oriflame pielęgnacja włosów-tylko i wyłącznie Pantene Pro-V + olejki indyjskie żel pod prysznic-różnie

Gość różnych bardzo różnych
ale w większości polskich producentów szampony tylko apteczne kupuję różne ale polskich firm przeważnie np Farmona, Ziaja, Fitomed, Eva i innych mało znanych odżywki do włosów tak jak szampony plus pantene i garnier kremy to twarzy też zaczęłam kupować w aptece balsamy do ciała głównie avon, eveline, dax cosmetics, neutrogena, ziaja, farmona, uwielbiam masła do ciała z balsamów rezygnuję powoli mydła do kąpieli lub płyny do kąpieli Ziaja, Johnson&Johnson, Palmolive peelingi, maseczki do twarzy, balsamy do ust Himalaya, Avon, Oriflame, Ziaja, Garnier, Johnson &Johnson w sumie za dużo by wymieniać bo używam mnóstwa kosmetyków

demakijaż - l'oreal krem i żel do mycia twarzy - Physiogel podkład max factor tusz l'oreal balsamy dove niezmiennie Physiogel oraz podkłady z max factor z innymi rzeczami eksperymentuje co nie zawsze się podoba mojej twarzy :D

Gość Kobaltowa
Pielęgnacja poranna: Żel do mycia twarzy Lirene Krem - Ziaja Med cera sucha i wrażliwa Żel pod oczy Flos lek Makijaż: Puder i podkład- Bell Korektor- rozświetlający od Artdeco Róż - też Artdeco Cienie - wiele marek Kredki do oczu- wiele marek Lakiery do paznokci - głownie Inglot i Artdeco Tusz do rzęs - Max Factor Pielęgnacja wieczorna: tak jak poranna, zmienia się tylko to że używam płynu do demakijażu oczu nivea i kremu na noc.

Gość nie przejmuj sie to minie
uzywam raczej tych naturalnych, z tych niedrogich marek jak alterra, scheller, suhada, sylveco. z kolorowki to podklady oriflame, bell, leichner, skinfood, bornskin, shills, cienie mam bell, suhada, yves rocher, tusze suhada, yves rocher, i jakies kilka przypadkowych innych rzeczy.

Najczesciej chanel z kosmetykow do twarzy a balsam najbardziej mi podchodzi versace mm uwielbiam guawe i drzewo kaszmirowe w kosmetykach do ciala.

Gość lilablue
podklad revlon krem Mincer nawilzajacy z algami albo miodowy demakijaz Ziaja,mleczko,tonik tusze,sprawdzalam rozne firmy drozsze,tansze,Rimmel najbardziej mi odpowiada cienie-Loreal, Maybeline roz Loreal lub Borgese blyszczyk miss sporty

Gość 20 mln MUCH wybrało...
...OLEY reklamowy efekt :D

Gość dominika_26lata_strefa Kraków
do twarzy - la rosche prosey - krem do twarzy, krem pod oczy - clinique - krem na noc - clinigue/vischy - toniki, maseczki - garnier - pealing do ciała - garnier do suchej skóry - nivea do suchej - (czasem neutrogene czerwoną do suchej) latem - mleczlo L'oreala - pealingi ST Ives - Eveline - te rzeźbiące - koebiety wiedzą o co comeone :) lakiery do paznokci głównie Astor, Years roscher, czasem Inglot Kolorówka na twarz maxfaktor 2000kcl - tusz podkłada L'oreal - true cienie, kredki Isa dora, do higieny intymnej laktacyd :) tyle perfumy: issey miake, Jacobs, CK Gucci - zazwyczaj issey i jacobsa

Kredki a baza pod cienie kryolan jak sie spisuje? bedzie dobra na bardzo "tluste" powieki?

Gość artammm
podklad la roche posay, lakiery, cienie inglot, puder w kamieniu chanel, roz do polikow chanel, eyeliner inglot, tusz max factor, krem do twarzy balneum, do ciala oliwka johnson i maslo body shop itd.

Jeżeli chodzi o bazę to jestem zadowolona :) super też jest utrwalacz do szminek z Kryolanu...nabłyszczacz do ust też rewelacja :) Podkładów tylko z Kryolana nie używam,bo są wg.mnie średniej jakości.

ale mam takie bardzo, bardzo tluste powieki... na bazie make up factory cienie wałkują mi się po jakichś 30 minutach. kryolan da radę? :D

Gość fffffffffffddddddsssssss
Podkład Guerlain, puder sypki kanebo, vichy, guerlain, cienie chanel, tusz helena rubinstein, róż chanel, dużo rzeczy z Benefitu, pielęgnacja twarzy też różnie, serum Diora, krem estee lauder i eisenberg, ale płyn micelarny z avene, krem pod oczy Shiseido. Ciało peelingi naturalne i takie balsamy, też różne marki.

Lubię żele pod prysznic Dave, maski do włosów Kerastase, z balsamów do ciała ujędrniających to Eveline Cosmetics, z kolorówka niezmiennie L'Oreal, nawet nic innego nie testuje :)

Gość gość
Ja używam wszystkiego z LR health and beauty. Rewelacja!! A jak sie jest partnerem to duzo taniej niz na necie

Gość gość
Widzę efekty po nakładaniu kremu Christian Laurent, mam specjalny dla mojej grupy wiekowej 55 plus, dokładnie to jest krem infuzyjny. Można dostać tę markę w Rossmannie, nie wiem czy tylko stacjonarnie czy online też, ja kupowałam na miejscu.