Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htghyj

Gdyby facet mial do wyboru opiekowac sie swoja chora dziewczyna czy posuwac inna

Polecane posty

Gość htghyj

gdybys chorowala od 2 tyg , wygladala jak 7 nieszczesc, blada, sina, zasmarkana, nieumalowana i twoj facet mial do wyboru 1opiekowac sie toba ( sex nie wchodzi w gre bo j4estes wyczerpana) 2. posuwac sexowna laske ze 100% pewnoscia ze na pewno nikt o tym sie nie dowie, np zniknalby na jeden dzien tobie wmawiajac ze ma uranie w pracy to co by wybral? 99% wybraloby 2 opcje majac ta 100% pewnosc

Gość jako facet2998
przyznaje racjr, gdyby moja kobieta nie mogla sie kochac 2 tyg to bym przespal sie z inna wiedzac na milion procent ze to nie wyjdzie a wiekszosc facetow tego nie robi bo nie ma okazji plus pewnosci ze to sie nie wyda:)

Gość to wam cos powiem
a laski naiwne wychodza za maz ,nie zdajac sobie sprawy z tego ze jak juz facet nie zdradza to nie z zasad ale z braku mozliwosci!!!!!!!! hehehe

Gość essence of life
to po cholere sie wiazac?

Gość boorg
co za bzdury. to nie kwestia zasad. to kwestia tego czy ktoś jest czy też nie jest seksoholikiem. Jeżeli nie jest to ma bogatsze, ciekawsze życie. Leczcie się ludzie..

Gość hkjhhjkhjkhkjk
takie coś jak zdrada to każdy z nas ma wpisane w genach. tylko nie zawsze zdradzamy i tu powodów jest mnóstwo dlaczego tego nie robimy. zazwyczaj głównym powodem jest brak możliwości i/lub okazji do tego żeby uprawiac seks na boku z kimś innym. zdradzają zarówno faceci jak i kobiety - to nie jest kwestia płci. po drugie temat jest trochę głupi i dotyczy on raczej młodych ludzi wystawionych na pokusy. po trzecie aż tak cięzko chora to laska nie jesteś. nawet jak grypa, to trzyma góra tydzień a nie dwa, przeziębienie kilka dni.

Gość Trochęzdenerwowana Trochęzła
jestem kobietą, ale często zdradzałam swoich facetów. Zdradzić jednak faceta w sytuacji kiedy on leży, jest chory i wyczerpany. Po prostu bym tego nie zrobiła, bez względu na to czy byłabym dalej w nim zakochana czy nie, jakąkolwiek potrzebę seksu bym miała... To niemoralne, jak można czerpać przyjemność z choroby osoby z którą jest się w związku i która nam ufa...

essence of life to po cholere sie wiazac? " bo wy kobiety nas do tego przymuszacie :o

Gość rzyyyyg
zgadza się ,wybrałby 2... ja nigdy :(

Gość Trochęzdenerwowana Trochęzła
"bo wy kobiety do tego nas przymuszacie" chcesz przez to powiedzieć, że mężczyźni nie chcą być z kobietą, a chodzi np. Tobie jedynie o seks? ; p

Gość hkjhhjkhjkhkjk
Trochęzdenerwowana Trochęzła - tak, ty tutaj umoralniaj jak sama sypałaś się na boku z kimś bez przerwy. bua ha ha ha ha

Gość IMO13691
Niech się zastanowie. Hmmm. Dwa tygodnie piekła z chorą, humorzastą dziewczyną, która w nagrodę za poświęcenie za wszelka cene obniży moje samopoczucie. Czy dwa tygodnie przyjemności. Hmmm. Doprawdy - arcytrudny bybór.