Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K000

co robić?

Polecane posty

wczoraj podczas stosunku pękła gumka mój chłopak wyszedł zanim doszedł ale ja się boję, bo przecież mogło trochę wypłynąć wcześnej. Czy jest możliwe że mogłabym zajść w ciążę? Dodam że okres mam regularny i właśnie wczoraj powinien "wypaść" ten dzień płodny, wiem że ta metoda nie zawsze się sprawdza... Chłopak dzwonił i pytał lekarzy czy wypiszą recepte na tabletkę po ale że do 18lat troszeczke mi brakuje więc niestety nie. Teraz nie wiem co robić czekać czy pogadać z mamą wyjaśnić sprawę i pójść z nią do lekarza? A jeśli tak to jak mam zacząć tą rozmowę boję się jej reakcji ... Może któraś z was była w podobnej sytuacji, co wy byście zrobiły?

miał wypaść ten dzień płodny- i wypadł? zmiany śluzu i te sprawy, jakieś głębsze samoobserwacje? bo jak obliczenia internetowym kalkulatorem prowadzisz, to daj spokój w ogóle. to zależy tez jak długie masz cykle, ile trwa okres i w który dzień cyklu się to stało? z preejakulatem to są tematy- rzeki po prostu. jedni widzą szanse inni uważają że te plemniki są niezbyt zdolne do zapłodnienia bo są upośledzone, mają mniejszą ruchliwość i takie tam.. często kobieta nie może zajść w ciążę przy pełnym stosunku z wytryskiem, a co dopiero przy takiej nie wielkiej ilości przed nim. jednak podejrzewasz że to było w dni płodne, i ja chyba też trochę myślałabym w takiej sytuacji o tej tabletce. jesteś nieletnia z tego co piszesz, ale może jakoś mogłabyś wybłagać wręcz tą receptę, nie wiem no kurcze, może jeszcze ktoś się wypowie, i jakoś inaczej spojrzy na tą sytuację. głowa do góry. :)

Gość z kolei ja
ja mysle ze jesli nie doszedl to zajscie w ciaze jest minimalne.. moze cie pociesze bo ja kocham sie ze swoim facetem bez zabezpieczenia i zawsze wychodzi przed wytryskiem, plodne czy nieplodne, juz od dwoch lat i nie jestem w ciazy.. Mam kolezanki ktore tez tak robia. Moim zdaniem do zaplodnienia potrzebna jest duza ilosc nasienia, a nie troche preejakujatu. Czekaj na okres.