Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cubana_

kłótnia o urodziny

Polecane posty

Gość cubana_

Mój chłopak miał wczoraj urodziny, nie mieszkamy ze sobą, a że jestem poważnie chora i nie mogę wychodzić z domu, to nie mogłam go odwiedzić, on również z przyczyn osobistych musiał zostać u siebie w domu. Wiedziałam, że nie będziemy mogli się spotkać, więc postanowiłam chociaż jako pierwsza złożyć mu życzenia, żeby było mu miło. Choć zazwyczaj oczy zamykają mi się już o 22, wytrzymałam do godziny 24 i ułożyłam mu ładne życzenia, które wysłałam. Postanowiłam, że następnego dnia gdy mnie odwiedzi, złożę mu życzenia osobiście i wręczę prezent. Dziś natomiast oznajmił, że przyjdzie do mnie, ale zrobi to tylko dlatego, żeby nawytykać że zepsułam mu urodziny. Przyjechali do niego kumple, kupili piwo i uważa, że powinien mnie zostawić za to, że tak słabo się postarałam, podczas gdy oni pofatygowali się do niego, mimo że nie mieli ostatnio dobrych stosunków. Jestem winna czy to jemu odbiło?

Gość odbiło i to ostro
:O

Gość ksjadjhdjhdjha
no masz naście lat, to chłopak tego gestu nie doceni:(

Gość cubana_
Mamy oboje po 19 lat i jesteśmy razem prawie półtora roku. Właśnie napisałam mu, że jestem załamana jego słowami, to odpowiedział mi, że go to cieszy i żebym nastawiła się, że w moje urodziny niechcący o nich zapomni.

Gość cubana_
myśle tez żeby se innego wziąść

Gość cubana_
to wyżej to podszyw, jak coś. Oczywiście, że nie wezmę innego. Pff.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
złożyłaś mu życzenia, czyli pamiętałaś;) jeśli moge coś radzić, to spróbuj opanować nerwy i spokojnie z nim pogadać. moim zdanie nie masz sobie nic a nic do zarzucenia.

Gość faktycznie mało się postarałaś
mogłaś przynajmniej zadzwonić.

Gość dfghjklesdrtfghj
jak sie zle czujesz powinnas isc spac wczesnie po co fiuta na pierwszym miejscu stawiasz na swiecie problem bo kobiety mysla ze fiut to w ich zyciu nakwazniejszy kop go w dupe na urodziny on cie zle traktuje nie pozwol na to moze inny ale ten nie zasluguje na ciebie http://www.youtube.com/watch?v=TlUAOUzr5zE