Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grka

To przerazajace i glupie co moj brat wymyslil! A moze on ma racje?

Polecane posty

Nikt z was by pewnie w to nie uwierzyl, ale to co ostatnio w mojej rodzinie zostalo wymyslone przeszlo ludzkie pojecie. Ja jestem samotna matka 7latka, zyje sobie wlasnym spokojnym zyciem, mieszkam w domu razem z rodzicami(ktorzy sa w trakcie rozwodu) i z bratem ktory sie rozwiodl a jego byla zona zostawila mu czworke dzieci(dwoch chlopcow i dwie dziewczynki pod jego opieka) i jeszcze mojemu braciszkowi jest malo. Bo wymyslil sobie ze jego dzieci maja mowic do mnie mamo za co moj syn bedzie mowil do niego tato. Matka to potepia, a ojciec wrecz przeciwnie popiera.

Gość karwa fak
no debil ...

Gość masz rację to
przerażające i głupie, beze względu na to, czy wymyślił to Twój brat czy Ty. 0/10

Gość Mamba-nie-czarna
Ty powaznie????????

To prawda. Ja wiem ze to glupota, ale to nie byl moj pomysl tylko pomysl mojego brata, jeszcze on ma wsparcie by tak postapic. A dla mnie byloby to krepujace.

Gość to nie ją tak należy nazwać
a może scedujcie całą piatkę rodzicom i będzie super. Jedna wielka rodzinka, rodzice plus 7 dzieci :):):)

Gość Mamba-nie-czarna
Spytaj brata jak beda mialy sie zwracac jego dzieciaki do jego przyszlej zony (jesli sie kiedys zdecyduje na ponowny zwiazek). P.S. I powiedz zdecydowane NIE - to na prawde pod patologie podbiega, by dzieciaki do ciotki wolalay mamo!

Gość podbijAME
tak i doróbcie sobie jeszcze 3 własnych i będzie kazirodztwo ... no jakis chory ten Twoj brat albo to prowo.

Gość taki nieswiadomy
P A T O L O G I A

Gość różowa kuleczka
Jeśli zacznie tak robić zdecydowanie zbierz dzieci i powiedz im,że nie jesteś ich mamą tylko ciocią i tak powinny się do ciebie zwracać.

trochę to brzmi patologicznie :/ brat chyba nie dorósł do dzieci ...

Gość adsfasgsdfasas
Patologi :( Ruchacie się też ??Czy on dopiero ma to w planach??

To troche dziwna sytuacja, bo moj brat jest troche z moim synem zwiazany. Przez pierwsze 4 lata pomagal mi w jego wychowaniu, spedzal z nim tyle samo czasu co ze swoim dziecmi(nawet wiecej czasu niz ja) a pozniej to sie troche zmienilo i ograniczylam troche kontakty ale teraz sytuacja zlozyla sie tak ze znow mieszkamy pod jednym dachem.

Gość kuiuurcze
współczuję waszym rodzicom, mam nadzieję że moje dzieci nie będą mi siedziec na głowie z dzieciakami przez swoje nieudane życie napisałas ze zyjesz sobie własnym zyciem...jakie ono własne skoro mieszkasz na cudzej łasce, współczuje :o