Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyźni!!!!!!!!!!!!!!!11

dlaczego mam wstręt do facetów?

Polecane posty

Gość mężczyźni!!!!!!!!!!!!!!!11

ostatnio znalazłam to forum i tak sobie czytam i jestem zdumiona z jaką łatwoscią inne kobiety nawiązują seks znajomości.nie wiem z czego to wynika z głupoty? z determinacji? czy z jakiegoś problemu? osobiście na samą myśl ,że miałby dotykać mnie jakiś facet napawa mnie wstrętem do samej siebie już nie mówię o tym meżczyźnie . nie umiem tego naet określić.fuj jak można pozwolić się dotykać jakiemuś kolesiowi nie znając go dobrze.? sama jestem w zwiazku i jest ok.

Po pierwsze piszesz bardzo nieskładnie. :o Po drugie kiedy to niby zna się faceta wystarczająco dobrze? Nie za bardzo rozumiem co masz na myśli wylewając te swoje żale.

Gość ogólnie chodzi o to
dlaczego nie umiem sobie wyobrazić seksu z innym facetem niż mój partner ? na samą myśl ,że zamiast niego mialby być ktoś inny napawa mnie obrzydzeniem. każdy inny jest dla mnie mało atrakcyjny, z defektami. z kolei gdy innym kobietom jest wszystko jedno aby tylko miał penisa , nie ważne kto to i jaki.

Gość dfghjkdfghjklghjkl
kobiety za duzo poswicaja czasu facetom ale co z tym czsaem robia to ich speawa ale moz e by jakies hobby rozjasnilo zycie-kobiety nie mysla chyba jak wiele sa warte http://www.youtube.com/watch?v=TlUAOUzr5zE

Gość IMO13691
dfghjkdfghjklghjkl - mam nadzieję, że jesteś obcokrajowcem i korzystasz z tłumacza Google...