Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chetny24

Jest jakas chetna dziewczyna Na cyber sex?? Potem real??

Polecane posty

Dziewczyny jestes chetne troche poswintuszyc ?? jakis cyber sex?? a potem jak by sie spodobalo to w realu ?? Co wy na ??

Gość EwaO
Jak chcesz świńtuszyć to idź do chlewika między świnie :) Cyber sex...? to taki sex jak przez dziurkę od klucza :) Czy warto na to tracić czas ?

Gość tulipppannka
hej :) mam 22lata i chętnie się z Tobą pobawię -też mam chęć na seks ale niestety zostaje tylko paluszek i wyobraznia

tulipppanka, a co powiesz na grupowa masturbacje na skype? tylko nasze glosy... i pozostaje zaczekac na te cholerna wiosne ;P

Gość tulipppannka
dzisiaj już 3 razy się zaspokojałam -i ciągle mi mało :/ ech chłopak daleko daleko a ja biedna sama taka spragniona pieszczot

tulipppannka - chodzmy wiec na skype, zobaczysz jak to jest masturbowac sie z kilkoma facetami na raz :>

ja tez sam siedze w domu i mnie nosi. wiadome ze cyber nie zastapi sexy na zywo ale jak sie ma ochote to co zrobic...

ty tomek ale nie wpierdalaj sie w parade. to jest skierowane do dziewczyn !!!

zebys kurwa zaraz nie zobaczyl bardzo nie kulturalnego chlopca!!! wydupcaj z tego forum pajacu !!!

Gość chetny zWLKP
tulipanka jak masz ochote to zadzwonie do Ciebie i opowiem ci co bym z taoba robil. doprowadze cie do orgazmu

Zapomniałeś dopisać że nie jesteś już smarkiem i nie wycierasz gila w rękaw a nauczyłeś się korzystać z chusteczki higienicznej. Nie mniej jestem pełen podziwu. Nie założyłeś kolejnego a postarałeś się o odgrzebanie jakiego suchara, który w jakiś sposób pomoże pozbyć się pryszczy na twarzy.

On jest młody. To ja jestem stary :( I nie jestem zbereźnikiem. A swojego psa lepiej wyprowadź na spacer, bo ci narobi takie kupsko że się o nie jeszcze poślizgniesz i zrobisz sobie krzywdę. :(

Gość chetny23
jest jakas chetna na cybersex? :) jeśli jest tu jakas szalona dziewczyna prosze o kontakt. umuwimy sie jakos

Gość wkladeusz
Zapraszam Panie na wymianę zdjęć i cybersex na skype !! wiek mniej ważny Sprzęt do obejrzenia w miniaturce profilowej! Numer GG: 54557751 Skype: Cybersex/ only girls ENG/PL Czekam na odpowiedź pozdrawiam