Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julita_1992

Czy chłopak pozna że jeszcze się nie całowałam?

Polecane posty

Witam. Od pewnego czasu spotykam się z nazwijmy go X. Jeszcze nie miałam chłopaka ani nie całowałam się a mam 18 lat. X-owi żeby nie wyjść na nie wiadomo kogo powiedziałam że miałam jednego chłopaka. Kiedyś na pożegnanie pocałował mnie, a że ja się nie spodziewałam to po prostu byłam jak posąg, nic nie zrobiłam. Potem podobnie zdażyło się drugim razem- ja mu dałam buziaka w usta na pożegnanie a on widać że szykował się do pocałunku. I wtedy po tym spotkaniu pisał mi że obiecuje że to się już nie powtórzy, a ja chciałam tego tylko że po prostu przez stres tak się idiotycznie zachowywałam, więc co żałuję wcisnęłam mu bajkę że kiedyś jak całowałam się z takim jednym kolesiem to on zaczął się do mnie dobierać i od tamtej pory mam jakiś uraz. Wiem, wiem to było głupie i dziecinne ale koleżanka wymyślała dla mnie taką bajeczkę. I domyślam się że tak bedzie, a nawet ja chcę pocałować się z nim na najbliższym spotkaniu ale boję się bardzo że on pozna że nigdy się nie całowałam i prawda wyjdzie na jaw, w tym moje głupie kłamstwo... Oglądałam w necie różne filmiki jak się całować (tak normalnie, bez języczka) ale nadal mało wiem.

Jakoś poszło, na powitanie po prostu przytuliłam się do niego :) Skąd pewność że się nie pozna?

Bo nie bardzo wiem w jaki sposób miałby się poznać ;) zresztą ja też się tego strasznie bałam, ale samo jakoś wyszło

Też czytałam fora i oglądałam poradniki ;p tylko potem to się okazuje naturalne. Chyba każdy się potrafi całować...

Gość sasssssssss
nie wiem. sama zastanawiałam, sie czy mój chłopak to poznał. Jak Cię pocałuje "tak" to otwórz usta i rób co on. ja też się strasznie bałam pocaunku i wstydu, a miaam więcej lat niż Ty:p

Gość prawiczek_24
ja nigdy nie dotknełem dziewczyny :(

Gość 27latekkkkkkkfacet
a ja jeszcze nigdy nie całowałem i jestem facetem i 27 lat i co ja mam powiedzieć dziewczynie czy kiedyś miałem dziewczyne to mam powiedziec jej że miałem ? pozna mnie ?

Gość ja tez dlugo sie nie calowalam
zaraz, kiedy to bylo, jakos w kwietniu zeszlego roku, a teraz mam rocznikowo 23 lata, wiec y;uzuj sie;) no w sumie mozna jeszcze jako pierwszy policzyc pocalunek w wieku 20 lat, z dziewczyna... jakos poszlo, z facetem lepiej mi szlo niz z dziewczyna

Gość pojebbbbbb
nigdy jeszcze nie całowałeś ? a buziaka też nie ?

Gość lekka materialistka
miałam podobną sytuację, właśnie ten pierwszy głebszy pocałunej przezyłam w wieku 16 lat. Bałam się tego jak cholera:) unikałam takich sytuacji ktore mogły by dopuscic do zbliżena. ale wkońcu "zostałam przyparta do muru" no i ucieczki nie było. Zamknęłam oczy i rozchyliłam lekko usta i nic więcej nie robiłam przez kilka skund a potem zaczełam nasladowac jego ruch językiem. wiem ze pewnie to cię nie uspokoi ale naprawde nie ma się czym stresować. pocałunki nie muszą, a wręcz nie mogą być perfekcyjne.

Gość a ja powiem że
pozna. Przecież to bardzo łatwo zgadnąć:)

Gość prawiczek_24
a ja nigdy nie dotknełem dziewczyny :(

Gość a ja powiem że
współczuje:) wiele tracisz:P