Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania anulcia

siemka może ktoś wie co sie dzieje z facebookiem

Polecane posty

Gość ania anulcia

coś od kilku dni sie dzieje z moim fejsikiem w telefonie niemoge przeglądać swoich znajomych iznajomych innych w facebook mobile a na kompie jest ok. tylko w mirandzie ostatnio dodałam jednego użytkownika na facebooku i powinien sie pokazać w komunikatoże miranda jak zawsze a śie nie pokazał może ktoś wie co sie dzieje

Gość ania anulcia
to miała być aluzja z tym psem ja jestem policjantką

Gość Dziewczyno dla 4 tys.
No tak,twoja wypowiedz jest dowodem na to,że jesteś policjantką:-D:-DWiesz co to takiego stopka na kafe?

Gość don8765
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest największy samochód? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! ZAJRZYJ A NAPEWNO TU WRÓCISZ!!!!!!! www.CzyWieszZe.eu

Gość buba buba buba
siemka ja dawno nie zaglądałam na fb ale może mają jakieś problemy z serwerami tak czasami jest a może przebudowują strone i stąt te problemy a może facebook jest przeciążony bo tak czasami sie dzieje to niemożna sie połączyć z czatem

Gość ania anulcia
do Dziewczyno dla 4 tys. właśnie widze twuj poźom twoje stopki są na wysokich szpilkach a twoje szare komurki są na niskich obrotach

Gość gh;ujhbcd
Ja pierdole hahaha, ale dowalilas z tym psem Te stereotypy o tępych policjantach naprawde nie biorą sie z nikąd

Gość gh;ujhbcd
"twuj" "komurki" O chryste....

Gość Dziewczyno dla 4 tys.
gh;ujhbcd a czego Ty się spodziewałeś/łaś po Wielkiej Pani Policjantce :-D:-D:-D

Gość jadziusia
ale hołota z gimnazjum co niektuży nie wiedzą że jest facebook bo znają tylko kafeterie ale co sie dziwić jak to gimnazjum

Gość afawrfasdfsadfsaf
umie też tak jest stało śie tak w czwartek a pozatym kożystam z nokie51 i jak chce dodać zdjęcia to jak klikam na przeglądaj to mi sie otfiera pole tekstowe a nie otwiera sie menedzer plików a w noki e65 kturą pośiadam to moge dodać zdjcia ale nie moge wejść w liste znajomych ani w listy znajomych znajomych mozże ktoś coś poradzi